6 aylık evliliğimi sonlandırmayı düşünüyorum lütfen yardım.

Alkolikler olsun madde bağımlısı olsun bağımlılar asla bağımlılıklarından vazgeçmez. Akşam şeytanın vücut bulmuş haline dönüşen adam, sabah kuzuya döner. Her seferinde pişmanım, tövbe ettim, bırakacağım der ama asla bırakmaz. Olan size olur. Yol yakınken boşanın.

Benim de 6 aylık evliliğim bitmek üzere. İnsannın içinde ne ukteler kalıyor. Baştan anlıyoruz aslında nişanlılık aşamasında bişeylerin yanlış gittiğini.. keşke o zaman dinleseydik ama yaşamamış gerekiyordu ve yaşadık Allah daha beterinden saklasın. Zararın neresinden dönsek kardır

Boşanmak en doğru karar, bebekte yok.

Öldürse mezara gelip alkollüydüm kusura bakma der.
Tek hayatınızı böyle biriyle geçirmek korkunç değil mi?

Şikayetçi olmadığınızı yazdığınız andan itibaren başınıza ne gelirse ve gelecekse hakettiğinizi düşünüyorum. Devamını okumadım sizin komşunuz olsaydım sizin gibi biri aparmanda oturmasın diye her türlü şeyi yapardım. Hem baş belasına sahipsiniz hem de onu koruyorsunuz.

I
Insan 7 snde neyse 70 ndede o olur bosan zaten gencsn cocuk oldumu zora girersin icip bunlari yapan dahada kotu seyler yapar yani o alkolun etkisiyle siniriyle bi bıcak sallasan gidersn yani kndni neden yoruyosun ki bosverr bosa gtsin daha rahat olursn bak vlla

Sonuna kadar okudum. Bence ailesine de konuyu bildirin ve çözüm yoksa boşanın. Böyle hayat geçmez.

Sonuna kadar okuyamadım ama göz göre göre lades demiş,alkolik,çirkef tarafı olan biriyle evlenmissiniz.Bu adamdan bı cacık olmaz.Yol yakınken bosan.

Ayrıl kuzum mutlu ol

Kimseye böyle yorumlar yazmam ama boşanın, gerçekten iyi evlilikler ve iyi erkekler de var, ömür boyu bekar olmak da su kocadan bin kat iyidir. İyi ki hamile değilsiniz, anneniz sizi böyle manyaklara kendinizi hırpalatın diye dünyaya getirmemiştir.

2020 konusu canım :)

Kesinlikle boşan, bu adam birgün sarhoşken seni bıçaklar veya dayak manyağı yapar öldürür, canını seviyorsan arkana bakmadan kaç, sakın hamile falan kalayım da deme aman aman , kurtulmaya bak ...

benim babam alkolikti. bize yıllarca cehennemi yaşattı. değişmiyorlar. değişecek geçecek diye düşüneceksin geçmeyecek. çok üzgünüm bu kadar direkt yazdığım için ama benim de çocukluğumu mahvetti. böyle bir adamla ne evlilik sürer ne ondan çocuk yapılır….

Korku filmi senaryosu. İlk yaptığında polise şikayetçi olacaktınız! ya inanmıyorum nasıl kendinizi bu kadar değersiz duruma soktunuz? Tüm bu olanlardan sonra hala neyi düşünüyorsunuz ? Umarım ilerde bi gün eşim düzelir diye çocuk yaptım …… konusu açmazsınız. Lütfen silkelenin..

Boşan, boşan ben arkadandayım.
Espri bir yana acilen boşanmanızı ve ailenize her şeyi anlatmanızı öneririm. İçki bütün kötülüklerin anası, alkolik insandan bir yarar gelmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…