Bebek İkinci El 6 aylık erkek bebek ürünleri

merhaba,

yelek penye. Maalesef yazlık çok bişey kalmadı olanlarıda hep büyük almıştım bu yazda giyer gibi duruyorlar. Ne tarz bişey bakıyorsunuz. yardımcı olayım

şort olabilir 6-9 aya uyumlu eşyalara bakıyorum. 10 tl ütü kargo benden dediğiiz için kot tulumun üstüne alınabilecek ürün bakıyorum:)

şort olabilir 6-9 aya uyumlu eşyalara bakıyorum. 10 tl ütü kargo benden dediğiiz için kot tulumun üstüne alınabilecek ürün bakıyorum:)

mesela ihtyacın varsa biberon ısıtıcı var. yada o yelekle tulumu gönderiyim. kot cekette çok güzel duruyor aslında

Canım yarin senden kargo takip numarasi bekliyorum ozaman Teşekkürler simdiden. Ben de yarin yuklerim anlastigimiz gibi 15tlyi haberlesiriz ama mail adresi yazmamissiniz ben buraya yazarim artik;)

Canım kot yeleği diğer arkadaşa verdim. İstersen sana penye olanı yollıyım yanınada patikleri hediye ediyim[/QUOT]
Olur canım penye olan olsun patik yerine eşortman altını alayım olurmu sen yanlız bana tel yada mail adresi yaz burdan bakmak bana zor oluyor özele ben yazıyorum. 1, kotTulum. penye kapsonlu yelek ve eşortman altını bana ayır.

Canım kot yeleği diğer arkadaşa verdim. İstersen sana penye olanı yollıyım yanınada patikleri hediye ediyim[/QUOT]
Olur canım penye olan olsun patik yerine eşortman altını alayım olurmu sen yanlız bana tel yada mail adresi yaz burdan bakmak bana zor oluyor özele ben yazıyorum. 1, kotTulum. penye kapsonlu yelek ve eşortman altını bana ayır.

canım sana bunları pazartesi kargo yapıyorum.:38:

canım sana bunları pazartesi kargo yapıyorum.:38:

Çok teşekkür ederim kiyafetler kusursuz ve tertemizdi çok memnun kaldım allah razi olsun. Buarada 2 tane beyz sticker vardi 1i dogru biri yanlis meger o yanlis dedigim aktarma olcak kargo subesine gore yazilmis benim degil kargo Şubesinin adresiymis seni de rahatsiz ettim kusura bakma

Back