- 25 Ağustos 2014
- 223
- 37
- 118
- 39
merhaba arkadaşlar asında sormak istediğim sizin önerilerinize ihtiyacım olduğu bir çok konu var ilk önce yeme konusu yazıyim. 6 aylık ir bebğim var yaklaşık 2 haftadır ek gıda vermeye başladık sabah peynir pekmez yumurta öğlen bir meyve püre halini kesinlikle kabule etmiyor diş kaşıma aleti olarak kullanıyor arada kendi hazırladğım bebe bisküvisi akşam 7 givbi çorbası. programı böyle yaptım yani arada tabi anne sütü bol bol. herhalde bu programda bir sorun yok ha bu arada yoğurda kesinlike karşı. sabah kahvaltı maceramızla başlıyoruz ben çalışıyırum babam veriyor bulamaç yapıyormuş ben bulamaç yapmıyordum ama o öyle veriyormuş tabi her taraf o bulamaçtan üst baş batmış mideye gidese pek bişey yok. meyveyi eline tutuştutuyordum başta onada itiraz etti ama snr yedi. akşam 7 gibi çorba kabusu başlıyor. yapılan çorba iğrenç tatsız hastane yemeği bile daha iyidir lezzetlendirmeyi denedim kemik suyundan kendime bulyon yapmıştım içinde baharat tanaeliryle kaynatıp süzmüştüm onu çok sevdi kaşık kaşık yedi snr ona uygun kuzu kemiğinden yaptım ağır geldi yemedi kemik susuz yaptım ağzına sürmedi ya ne yapıcağımı şaşırmş durumdayım.