- 11 Şubat 2023
- 9.949
- En iyi cevaplar
- 1
- 22.164
- 268
Verme verme. Ek gıdaya geçmiş pureler ver, yemeğin tadına baktır. Çorbalar yap. Yoğurt ver. İnternette çok var tarif sütten iyidir boşver.Yok hayır devam sütü dese anlarım cnki iki defa sordum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Verme verme. Ek gıdaya geçmiş pureler ver, yemeğin tadına baktır. Çorbalar yap. Yoğurt ver. İnternette çok var tarif sütten iyidir boşver.Yok hayır devam sütü dese anlarım cnki iki defa sordum
Evet biliyorum olduğunu belki de dediğiniz gibi devam sütünü kasdetmiştirDost markasının da devam sütü var. Ben hala devam sütü onerdigine inanmak istiyorum. Ama ek gıdaya geçtiyse madem süt yerine yoğur versin, çorba yapsın , püre yapsın. Süt olmazsa büyümez mi bu çocuk sanki ? Marketin inek sütünü vereceğine yoğurt versin.
Hanımefendi ısrarla süt dedigini iki kere sorduğunu söylemiş. Hiç anne sütü emmemis öyle yazmıştı sanki bir mesajda. Onun yerine ek gıdaya geçsin daha mantıklı. Ya da randevu alıp çocuk doktoruba gidecek işin aslini öğrenecek.Evet biliyorum olduğunu belki de dediğiniz gibi devam sütünü kasdetmiştir
Lütfen isim verin. Hangi doktor. Lütfen.Kendi aile hekimi doktorum yerinde değildi bayadir gelmiyor beni direkmen başka doktora yöneltti ve bu çocuk gelişmemiş dedi o yüzden süt verin dedi ondan sonra ben tam algilayamadim tekrar gidip market sütü mü dedim evet hatta dost market sütünü vermeniz gerekiyor diğer sütler olmaz dedi
Hem inek sütü hem de market sütü ekmeğe şokomel sürüp versen daha az zarar görür.Kızlar bişey sorucam size ben şuan 6 bucum aylık bebeğime marmet sütü veriyorum aile doktorum söyledi sizce ne yapmalıyım mama her degistigime rağmen kaka sorunu çok yaşadım ama süt verdigimden beridir kaka sorunu yaşamıyoruz
Bacım ben sorgulamaz olur muyum sordum dedim daha 6 aylık nasıl süt verim kilo alımı için kullanman gerekiyor ve alerji var dedi göz altları şişiyordu ben mama yüzünden iki ay boyunxa kaka yapmadı ben yaptırmak zorunda kalıyordumYorum yapmaya deymez bunu dememiş olmasını umuyorum. Demiş olsa bile dost süt diye de marka verdiğini söylüyor. Yok artık. Bunu dese bile sen anne olarak sorgulamadan ufacık bebege paket sütü neden dayadın. Bebeğin devam maması alması gerektiğini bildiğin halde. Hadi be ordan diyip çıkacaktın odadan. Ya da bizle dalga geçiyorsunuz? Gerçekten bu ihtimali yeğlerim ufacık bebege süt verme ihtimaliden iyidir.
Hastaneye gidiyordum lavman gaz damlasi ve fitil yazıp gonderiyolardiBacım ben sorgulamaz olur muyum sordum dedim daha 6 aylık nasıl süt verim kilo alımı için kullanman gerekiyor ve alerji var dedi göz altları şişiyordu ben mama yüzünden iki ay boyunxa kaka yapmadı ben yaptırmak zorunda kalıyordum
Hanımefendi sizinle dalga geçmiş doktor farkında mısınız?Kendi aile hekimi doktorum yerinde değildi bayadir gelmiyor beni direkmen başka doktora yöneltti ve bu çocuk gelişmemiş dedi o yüzden süt verin dedi ondan sonra ben tam algilayamadim tekrar gidip market sütü mü dedim evet hatta dost market sütünü vermeniz gerekiyor diğer sütler olmaz dedi
Seyhan Seyhun mu neydi öyle biseydi ismjDoktor ismi istiyorum ben. Ciddiyim arayıp soracam.
Teşekkürler bı bakimKendiniz de çok küçüksünüz 19 yaş ne ki.
İnstagramda doktorlar var misal bu profil iyi. Onlara göz atabilirsiniz.Elif Pinar Çakir (@guncel_anne) • Instagram photos and videos
1M Followers, 1,904 Following, 7,802 Posts - See Instagram photos and videos from Elif Pinar Çakir (@guncel_anne)www.instagram.com