- 18 Aralık 2024
- 19
- 1
- 1
- 25
- Konu Sahibi ltshlpgsyb
Merhaba kızlar size başımdan geçen olayı anlatıp yaşadıklarımın normal olup olmadığı konusunda fikir istiyorum Eylül de sezeryanla bir kız bebeğim oldu hastaneden eve geldik sürekli uyuyor du hep uyandırıp emziriyordum 1 aylık aşı için sağlık ocağına gitiğimde kilo alımı iyiydi fakat sonra hiç bir şey yememeye başladı hep ağlıyordu göğsüme alınca ağlıyordu yemek istemiyordu savasiyordum resmen 20 gün geçti ondan sonra hiç yememeye sürekli uyumaya başladı korkudan ne yapacağımı şaşırdım eşim anlayışsız laf anlamıyor du mama aldım kaşıkla kaşıkla veriyordum ya kusuyordu ya alttan çıkarıyordu acile defalarca gitim serum takip tahlil alıp eve geliyordum normal polikinige özel hastaneye gittim gitmediğim yer bölüm kalmadi hep bir sorun yok diyorlar di şuan uyumuyor yemesi halen az 6 aylık olacak kilo alımı çok düşük ayda 200 gram alıyor dönmüyor oturmuyor psikolajim bozuldu çok çıkmazda gibiyim eşim defalarca hastaneye gittik artık gitmeye gerek yok diyor ama içim rahat değil neden bu kız böyle dıe düşünmekten kafayı yiyecem çok zor bir durumdayım etrafımda ki insanlar abarttigimi düşünüyorlar ama ben daha önce de çocuk büyütüm ve böyle bir şeyi kimseden ne duydum ne gördüm anlam veremiyorum yaşadığım korku sters beni çok yıprattı