6 aylık bebek gelişimi

Canım benim kakasinda kan yok mukus da bazen oluyor sürekli değil 2750 doğdu ama ilk 1 ayında 1 400 kilo aldı şuan ki kilosu 5800 hesap edersen ayda 280 gram almış oluyor ben 200 yazmışım üste orda yanlışlık olmuş olabilir evet hiç bir doktor olumsuz konusmadi haklısın herhalde annelik psikolajisiyle yetememe korkusu yaşadım erken doğmadı prematüre bir bebek de değil sezaryan olduğu için 38 haftada doktorum aldı yani bilemiyorum kafam karma karışık ne diye bilirim yaşadıklarımı buraya yazma amacım fikir almak lütfen kötü eleştiri yapmayın

Kötü eleştiri yapmışım gibi okuduysanız özür dilerim. Amacım telaşınıza bir nebze iyi gelmekti.
Benim kızım da kilo almadığı için sizi anlıyorum sanki kilo güzel almazsa eksik annelik yapıyormuşum gibi hissediyorum.
Ek gıdaya geçince muhallebiler falan toparlar inşallah. Ben de çok konu açtım buraya bildiklerimi de paylaşıyorum annelerle hep.

Yok canım benim özür dileme bilgi paylasmak güzel bir şey inşallah hepimizin bebisleri sağlıkla büyürler işte annelik duygusu çok farklı hep iyi olsunlar diye çabalıyoruz ben seni cok iyi anladım teşekkür ederim bilgilerini benimle paylaştığın için

Bebek doğumdaki kilo eksiğini kapatmış bile. Her çocuğun motor gelişimi de farklı olur. Başını tutabiliyor mu? Gülümsüyor mu? Bunları zaten 2 aylıkken sağlık ocağında hemşireler de soruyor, gözlemliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…