hanımlar bebekler genelde 9 aylıkken yürüyormuş ama ne zaman ayakta duracagına dair bir bilgi yok nette. yavaş yavaş bastırsam mı bebeğimibiraz hevesli çünkü
hanımlar bebekler genelde 9 aylıkken yürüyormuş ama ne zaman ayakta duracagına dair bir bilgi yok nette. yavaş yavaş bastırsam mı bebeğimibiraz hevesli çünkü
çok hafif bastırabilirsiniz ama birkaç saniyeyi geçirmeden. bebeklerin omurgaları zayıf olduğu için, ayaklarını yere tam basmaları omurgalarına yük bindidir bu da ciddi sorunlara yol açar. iki elinizle bebeğinizi belinin üstünden kavrayıp, kontrolü kaybetmeden hafifçe bastırabilirsiniz. ellerinizi çok gevşetip bebeğin tüm ağırlığını ayaklarına vermesine izin vermeyin yeter. hevesliyse, kontrollü bir şekilde bastırabilirsiniz.
Teşekkür ederim cvp için 7 aylık yürüyn bebekler nasıl yürüyor.. Yani buna teşvik etmeli miyim ve yürüme yardmcıları 9 ayda sonra kullanılır diyor o tarz bisey tavsiye eder msn
Merhaba benim kızımda 7 aylık olmak üzere nerdeyse 5 aylıktan beri ayakta duruyo emekleme pozisyonunu da pek sevmiyo illa kalkmak istiyo bende koltuğa bi yere yaslıyorum tutunarak duruyo 2-3 dk..
Benim yeğenin 7,5 aylıkken yürümeye başlamıştı
Ekstra birşey yapmamıştık yürüsün diye
Yürüteç vs zaten zararlı diye kullanmadı ablam
Bizimki birgün kalktı koşmaya başladı resmen ama fren olayını bilmediğinden düşerek duruyordu ancak
Zamanla tam dengeyi sağladı