Arkadaşlar fikri olan yardımcı olabilirse sevinirim.
Bebeğim 6 aylık, yüzünde 5-6 tane böyle kabarcıklar var 3 gün önce falan 2 taneydi sonra böyle arttı yanağında da hafif nokta kızarıklıklar var sanki. Hafif öksürüyor arada. Ilk çıkan beyaz noktalı gibiydi sivilce sandım ama sanki sulular. Öpme kaynaklı, gıda kaynaklı ya da bir virüs kaynaklı olabilir mi acaba? Vücudunda yok ama Allah korusun kızamık falansa vücuda yayılması falan başlar mı diye korkuyorum. 9 gün önce aşıya gittik oradan bir şey mi kaptı diye korktum, herkese opturmuyorum da kardeşimin kucagindayken onun sivilcelerine dokunmus ondan olabilir mi?
Merhaba geçmiş olsun. Ateş oldu mu bir kaç gün önce? Ateş sonrası böyle döküntü veren hastalıklar var. Yediklerinden dokunabilecek birşeyler olmuş olabilir. Islak mendil vs ile sildiğiniz bir şey yapmış olabilir mi?
Merhaba geçmiş olsun. Ateş oldu mu bir kaç gün önce? Ateş sonrası böyle döküntü veren hastalıklar var. Yediklerinden dokunabilecek birşeyler olmuş olabilir. Islak mendil vs ile sildiğiniz bir şey yapmış olabilir mi?
Altinci hastalik onun adi ve dokuntuleri boyle degil. Bizzat kizim da yasadik. Bu daha ziyade sivilceye benziyor, yeni denediginiz bir besin var mi? EEn5
Altinci hastalik onun adi ve dokuntuleri boyle degil. Bizzat kizim da yasadik. Bu daha ziyade sivilceye benziyor, yeni denediginiz bir besin var mi? EEn5