Bu uyku gerilemesi sürekli olacak mı hep bi gerileme ilerleme yok mu acaba. Bizimkide kucak istiyor sürekliBizimde aynısı kızım 7 aylık oldu yaklaşık bir aydır böyle. Ben ayrılık kaygısından dolayı olduğunu düşünüyorum çünkü odadan bile çıksam arkamdan ağlıyor. Birde bu aylarda uyku gerilemesi olurmuş öyle bir yazı okudum
Valla ikinci çocuğum benim hep geriliyor uykular yemeler içmeler nedenseBu uyku gerilemesi sürekli olacak mı hep bi gerileme ilerleme yok mu acaba. Bizimkide kucak istiyor sürekli
İlk çocuğunuz iyiydi demekki 2.ciyi yapmışsınız ben kızım sayesinde sağolsun istemiyorumValla ikinci çocuğum benim hep geriliyor uykular yemeler içmeler nedenseyani çocuklar yaşamsal faaliyetleri yapmak istemiyorlar resmen deneyimlediğim kadarıyla 8. Aydan sonra bir tık daha iyi oluyor herşey. Çokça sabır lazım biz annelere
Değildi onuda kolik büyüttüm ama bi cesaret ikinciyi yaptım buda 6 ay iyiydi sessiz sakin uyurdu şimdi içinden canavar çıktı hiç uyumadık bu akşam dahaİlk çocuğunuz iyiydi demekki 2.ciyi yapmışsınız ben kızım sayesinde sağolsun istemiyorumvalla 6 dediler düzelir diye gittikçe kötü oluyor artık en az 2 yaşında düzelir diye bekliyorum. Aynen öyle sabır çok lazım
Ondan demekki allah bağışlasın hepsini bizede allah da yardımıyla olsun. Uyumadıkları yorum saatimizden belli hayırlısı allah kolaylık versinDeğildi onuda kolik büyüttüm ama bi cesaret ikinciyi yaptım buda 6 ay iyiydi sessiz sakin uyurdu şimdi içinden canavar çıktı hiç uyumadık bu akşam daha
Evet gerçekten çok yorucu bazen sinirlerime hakim olamayıp saatlerce agladigim geceler oldu ama geçiyor yavaş yavaş sizinkide geçecek emin olun.Aynı ben kucakta sabaha kadar uyuyacak beşikte sanki öcü var. Bilmiyorum nasıl olacak inanın yoruldum
Evet haklısınız geçecek. Onlar bize sarılıp anne ofisinde hepsini unutacak.Evet gerçekten çok yorucu bazen sinirlerime hakim olamayıp saatlerce agladigim geceler oldu ama geçiyor yavaş yavaş sizinkide geçecek emin olun.
Aynı saatte ağlaması yok ama sürekli ağlaması varGerçekden bi yerden sonra alışıyorsun, hee kalkıyo uyanmıyo besliyorum geri uyumaya devam ediyo orası ayrı ama ben tabi bu yüzden hep uyanıyorum. Büüyüdükçe çişinide daha çok yapıyor, geçirmesin diye geceleri onuda kontrol edip alıyorum hep..
ama seninki daha 3,5 aylıkmış çok küçük gece beslenmesi kesmek için
9 aylıkdan sonra doktorlar kesebilirsiniz diyolar
9 aydan sonra açıktığı için değil, alışkanlık yaptığı için uyanıyormuş.
Ağlayan bir bebek demişsin Kolik bebekmi neden ağlıyor
Oooo alerji cidden sıkıntı baya..Aynı saatte ağlaması yok ama sürekli ağlaması varçok gazlı ve alerji şüphesi var doktor diyet önerdi bana. Devam ediyoruz bakalım. Bu haftada alerji mamasına geçirdi.
Kaç aylık? Belirtileri neydi acaba?Aynı saatte ağlaması yok ama sürekli ağlaması varçok gazlı ve alerji şüphesi var doktor diyet önerdi bana. Devam ediyoruz bakalım. Bu haftada alerji mamasına geçirdi.
Evet. Aslında test yapılmadı ama belirtiler uyuyor süt ürünleri ve yumurtayı kesince de rahatlama gözlemledim. O yüzden bu hafta da alerji mamasına geçirdi doktor. Emziriyorum da sütüm az diye mama da veriyorduk.Oooo alerji cidden sıkıntı baya..
reçeteyle yazdı dimi mamayı
3 ay 20 günlük. Çok gazlıydı karnı hep sertti be çok ağlıyprdu krize girer gibi kolik gibi. O şüpheyle götürdüm idrar , gaita testi yaptı doktor . Gaita da mukus var ve sulu pütürlü kakası var. Kusması cok fazla. Bu şüpheyle yaklaşık bir buçuk aydır süt ürünlerini bıraktırdı bana. On gündürde yumurtayı. Gerçekten gazı azaldı. Normal mama yiyordu bu haftada alerji mamasına geçirdi.Kaç aylık? Belirtileri neydi acaba?
Oyy geçmiş olsun kuzuya inşallah. Allah bağışlasın yardım etsin size çok büyük iş düşüyor anne olmak gerçekten zor ama güzel bişey.3 ay 20 günlük. Çok gazlıydı karnı hep sertti be çok ağlıyprdu krize girer gibi kolik gibi. O şüpheyle götürdüm idrar , gaita testi yaptı doktor . Gaita da mukus var ve sulu pütürlü kakası var. Kusması cok fazla. Bu şüpheyle yaklaşık bir buçuk aydır süt ürünlerini bıraktırdı bana. On gündürde yumurtayı. Gerçekten gazı azaldı. Normal mama yiyordu bu haftada alerji mamasına geçirdi.
O alerji mamasını reçeteyle bedavaya alabilirisn. Eğer alerji tanısı koyarlarsa.Evet. Aslında test yapılmadı ama belirtiler uyuyor süt ürünleri ve yumurtayı kesince de rahatlama gözlemledim. O yüzden bu hafta da alerji mamasına geçirdi doktor. Emziriyorum da sütüm az diye mama da veriyorduk.
Sabahtan beri ikinci uykusu ki 6da kalktı. İlkini kırk dakika uyudu ikincisine yeni yattı yarım saat kadar oldu umarım bu sefer uyurdaha dört aya girmeden böyle uykusuz altı yedide ne yapıcam bilmiyorum
Çarşambadan beri siteye bile girememişim halim böyleO alerji mamasını reçeteyle bedavaya alabilirisn. Eğer alerji tanısı koyarlarsa.
Senin için zor olucak alerji için çoğu şeyi yiyemehe bilirsin inşallah değildirde olmaz
Hiç öyle deme belkide seninki 6-7 de daha uslu olucakk
Ben ilk 6 ay sesini duymadım ağladığını bilmem . Ama 6 aydan sonra bi anda değişti şuan 11 aylık böyle bi kudurma yok .. düzelicez inşallah beee.
Evet alerji mamaları çok kötüymüş zor içiyolarmışÇarşambadan beri siteye bile girememişim halim böyle
Çok teşekkür ederim evet belli olmazmış bende çok duydum böyle hırçın başlayıp sonra sakinleşen bebeleri. İnşallah öyle olur oğlumda. Ve inş düzelir senin bebe de
Bu arada evet doktorumuz rapor çıkardı çok çok cüzi bir miktar alıyorlar sadece ama sevmedi ve mamayı çok azalttı. Sma comfortu ne kadar versen yiyebilecek bebek bugün tüm gün 90cc zar zor içirebildik.anne sütü az geliyordu daha sık emzirmeye çalışıyorum inş aç kalmıyordur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?