- 12 Ocak 2021
- 4.477
- 18.265
- 158
- 30
Ama 2 gün 3 gün huysuz oluyorlar ilk cıkanlar gibi cok önceden başlamıyor dertleri. Bide gece emiyorsa süreç uzuyor yine her dişteHonki 1 yaşa doğru çıkan dişi bizi perişan etmişti. Sabah 7’ye kadar salladığımı biliyorum
Diş cikarma, büyüme atağı olabilir genelde bu aylarda bebekler çevreyi keşfetmeye başlıyorlar, keşif duygulari baskın geldiği için uyumak istemiyorlar.Herkese merhaba. Benim kızım var 6 aylık oldu. Önceden 4 5 saat uyuyordu şimdi 1 saate bir uyanıyor. Gündüz uykusuda öylesine ayağımda tutarsam uyuyor beşiğine yatırdım mı korkarak uyanıyor. Gecede dalana kadar bi saat uğraşıyorum sonra saat başı kalkıyor. Bu nasıl olacak bilen var mı ne zaman düzelecek. Uyku eğitimi almam gerek mı?
11. Aydan sesleniyorum bizimki hala 1 saatte bir uyanıyor gözünü açmıyor mamasını için uyuyo ama hepHerkese merhaba. Benim kızım var 6 aylık oldu. Önceden 4 5 saat uyuyordu şimdi 1 saate bir uyanıyor. Gündüz uykusuda öylesine ayağımda tutarsam uyuyor beşiğine yatırdım mı korkarak uyanıyor. Gecede dalana kadar bi saat uğraşıyorum sonra saat başı kalkıyor. Bu nasıl olacak bilen var mı ne zaman düzelecek. Uyku eğitimi almam gerek mı?
Bizim ki çok sever etrafı incelemeyi sağolsun uyumuyor. Büyüme atağı ne zaman bitiyor bilen var mıDiş cikarma, büyüme atağı olabilir genelde bu aylarda bebekler çevreyi keşfetmeye başlıyorlar, keşif duygulari baskın geldiği için uyumak istemiyorlar.
Gündüz nasıl uykusu. Yok yok demeyin nolur benim bildiğim bebek yattı mı sabaha kadar uyur ama sağolsun bizim bebeler şaşırtmayı seviyorlar11. Aydan sesleniyorum bizimki hala 1 saatte bir uyanıyor gözünü açmıyor mamasını için uyuyo ama hep
Artık alıştım saldım.
6 ayllıkken yine 3 saate bir isterdi mama.
Gece meslenmesimi kesmeye çalıştıö oda olmadıkaderime razı geldim
Benim oğlum üç buçuk aylık yaklaşık bir haftadır o da saat başı uyanıyor ve şimdiden çok zorlanıyorum11. Aydan sesleniyorum bizimki hala 1 saatte bir uyanıyor gözünü açmıyor mamasını için uyuyo ama hep
Artık alıştım saldım.
6 ayllıkken yine 3 saate bir isterdi mama.
Gece meslenmesimi kesmeye çalıştıö oda olmadıkaderime razı geldim
Hey maşallahGündüz nasıl uykusu. Yok yok demeyin nolur benim bildiğim bebek yattı mı sabaha kadar uyur ama sağolsun bizim bebeler şaşırtmayı seviyorlar
Benim kızım uyumuyor yanlış anladınız galibaHey maşallah
valla dediğin gibi bir günü diğer günü tutmuyor
Gerçekden bi yerden sonra alışıyorsun, hee kalkıyo uyanmıyo besliyorum geri uyumaya devam ediyo orası ayrı ama ben tabi bu yüzden hep uyanıyorum. Büüyüdükçe çişinide daha çok yapıyor, geçirmesin diye geceleri onuda kontrol edip alıyorum hep..Benim oğlum üç buçuk aylık yaklaşık bir haftadır o da saat başı uyanıyor ve şimdiden çok zorlanıyorumönceden en fazla dört kez kalkardı ona razıydım. Alıştınız mı cidden , gece beslenmesini bende kesemem henüz küçük ve en iyi gece emiyor. Gündüz belli saatlerde emmekte istemediği için sütüm bitmesin diye kesmek istemiyorum zaten çok ağlayan bir bebeğim var alısacağını da sanmıyorum.
Heee evetttBenim kızım uyumuyor yanlış anladınız galibaönceki bebeklerden bahsettim tamam kaderimize razı gelelim
Ahh nerdeHeee evetttdedim düzeldi herhalde
Aynen kadere razı gelmekden başka bir çağre yok
Onlar bize değil biz onlara uymaya çalışıyoruz resmenellerinde oynatıyolar
Sanırım anneler olarak hiç bi zaman artık rahat olamıcazAhh nerdeaynen öyle küçücük boylu bebeler her istediğini yaptırıyorlar
Bencede çok haklısınız ben baba olmak istiyorumSanırım anneler olarak hiç bi zaman artık rahat olamıcaz
17. Aydan bildiriyorum uykularimiz yeni yeni düzeliyorBizim ki çok sever etrafı incelemeyi sağolsun uyumuyor. Büyüme atağı ne zaman bitiyor bilen var mı
En iyisi hiç uyumamak en azından uyumadı olmaz17. Aydan bildiriyorum uykularimiz yeni yeni düzeliyor
Saat başı uyaniyordu en geç onun dışında yarım saatte 15 dk bir uyandigi oluyordu ben memeden kestim bu ay meme umudu olmayınca duzelemeye başladı uykusu gene uyanıyor tabiki ama gece 3 4 kez piş piş yapıyorum uyuyor geriEn iyisi hiç uyumamak en azından uyumadı olmazsabahın 4 ünde çocuk uyanır oyun oynar mı tam delirmelik. 6 aydan sonra düzelir diyenler nerde acaba nasıl edecez bilmiyorum kaç saatte bir uyanıyor sizinki
Gündüz nasıldı. Yine zor diyorsunuz yaniSaat başı uyaniyordu en geç onun dışında yarım saatte 15 dk bir uyandigi oluyordu ben memeden kestim bu ay meme umudu olmayınca duzelemeye başladı uykusu gene uyanıyor tabiki ama gece 3 4 kez piş piş yapıyorum uyuyor gerio gece uyanıp oyun oynamalar yaklaşık 2 3 ay suruyor şimdiden hazırlayın kendinizi ondan sonra uykuya direnmeler gece 2 lere 3 lere kadar uyumamalar başlıyor.
Gündüz uykusuda ayni sekildeydi 2 saatlik uykusunda en az 3 4 kez uyanır emmek isterdi asla bir iş yemek vs yapamazdim uyuyor diye yemek yapmaya calisirdim ocağı aç kapa aç kapa yemek rezil olurdu.Gündüz nasıldı. Yine zor diyorsunuz yanidemeyin duymadım ben sinirlerime hakim olmam gerek benim
Bizimde aynısı kızım 7 aylık oldu yaklaşık bir aydır böyle. Ben ayrılık kaygısından dolayı olduğunu düşünüyorum çünkü odadan bile çıksam arkamdan ağlıyor. Birde bu aylarda uyku gerilemesi olurmuş öyle bir yazı okudumHerkese merhaba. Benim kızım var 6 aylık oldu. Önceden 4 5 saat uyuyordu şimdi 1 saate bir uyanıyor. Gündüz uykusuda öylesine ayağımda tutarsam uyuyor beşiğine yatırdım mı korkarak uyanıyor. Gecede dalana kadar bi saat uğraşıyorum sonra saat başı kalkıyor. Bu nasıl olacak bilen var mı ne zaman düzelecek. Uyku eğitimi almam gerek mı?
Aynı ben kucakta sabaha kadar uyuyacak beşikte sanki öcü var. Bilmiyorum nasıl olacak inanın yoruldumGündüz uykusuda ayni sekildeydi 2 saatlik uykusunda en az 3 4 kez uyanır emmek isterdi asla bir iş yemek vs yapamazdim uyuyor diye yemek yapmaya calisirdim ocağı aç kapa aç kapa yemek rezil olurdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?