6 aylık bebeğimin uykusu

Honki 1 yaşa doğru çıkan dişi bizi perişan etmişti. Sabah 7’ye kadar salladığımı biliyorum
Ama 2 gün 3 gün huysuz oluyorlar ilk cıkanlar gibi cok önceden başlamıyor dertleri. Bide gece emiyorsa süreç uzuyor yine her dişte benimki memeyi kestikten sonra 4 azı 4 köpek dişi cıkardı emerken olanlar gibi zırt pırt uyanmadı patlamaya 3 gün kala kötü oldu bi

Diş cikarma, büyüme atağı olabilir genelde bu aylarda bebekler çevreyi keşfetmeye başlıyorlar, keşif duygulari baskın geldiği için uyumak istemiyorlar.

11. Aydan sesleniyorum bizimki hala 1 saatte bir uyanıyor gözünü açmıyor mamasını için uyuyo ama hep
Artık alıştım saldım.
6 ayllıkken yine 3 saate bir isterdi mama.
Gece meslenmesimi kesmeye çalıştıö oda olmadı kaderime razı geldim

Gündüz nasıl uykusu. Yok yok demeyin nolur benim bildiğim bebek yattı mı sabaha kadar uyur ama sağolsun bizim bebeler şaşırtmayı seviyorlar

Benim oğlum üç buçuk aylık yaklaşık bir haftadır o da saat başı uyanıyor ve şimdiden çok zorlanıyorum önceden en fazla dört kez kalkardı ona razıydım. Alıştınız mı cidden , gece beslenmesini bende kesemem henüz küçük ve en iyi gece emiyor. Gündüz belli saatlerde emmekte istemediği için sütüm bitmesin diye kesmek istemiyorum zaten çok ağlayan bir bebeğim var alısacağını da sanmıyorum.

Gerçekden bi yerden sonra alışıyorsun, hee kalkıyo uyanmıyo besliyorum geri uyumaya devam ediyo orası ayrı ama ben tabi bu yüzden hep uyanıyorum. Büüyüdükçe çişinide daha çok yapıyor, geçirmesin diye geceleri onuda kontrol edip alıyorum hep..
ama seninki daha 3,5 aylıkmış çok küçük gece beslenmesi kesmek için
9 aylıkdan sonra doktorlar kesebilirsiniz diyolar
9 aydan sonra açıktığı için değil, alışkanlık yaptığı için uyanıyormuş.
Ağlayan bir bebek demişsin Kolik bebekmi neden ağlıyor

Benim kızım uyumuyor yanlış anladınız galiba önceki bebeklerden bahsettim tamam kaderimize razı gelelim
Heee evettt dedim düzeldi herhalde
Aynen kadere razı gelmekden başka bir çağre yok
Onlar bize değil biz onlara uymaya çalışıyoruz resmen ellerinde oynatıyolar

En iyisi hiç uyumamak en azından uyumadı olmaz sabahın 4 ünde çocuk uyanır oyun oynar mı tam delirmelik. 6 aydan sonra düzelir diyenler nerde acaba nasıl edecez bilmiyorum kaç saatte bir uyanıyor sizinki
Saat başı uyaniyordu en geç onun dışında yarım saatte 15 dk bir uyandigi oluyordu ben memeden kestim bu ay meme umudu olmayınca duzelemeye başladı uykusu gene uyanıyor tabiki ama gece 3 4 kez piş piş yapıyorum uyuyor geri o gece uyanıp oyun oynamalar yaklaşık 2 3 ay suruyor şimdiden hazırlayın kendinizi ondan sonra uykuya direnmeler gece 2 lere 3 lere kadar uyumamalar başlıyor.

Gündüz nasıldı. Yine zor diyorsunuz yani demeyin duymadım ben sinirlerime hakim olmam gerek benim

Gündüz nasıldı. Yine zor diyorsunuz yani demeyin duymadım ben sinirlerime hakim olmam gerek benim
Gündüz uykusuda ayni sekildeydi 2 saatlik uykusunda en az 3 4 kez uyanır emmek isterdi asla bir iş yemek vs yapamazdim uyuyor diye yemek yapmaya calisirdim ocağı aç kapa aç kapa yemek rezil olurdu.

Bizimde aynısı kızım 7 aylık oldu yaklaşık bir aydır böyle. Ben ayrılık kaygısından dolayı olduğunu düşünüyorum çünkü odadan bile çıksam arkamdan ağlıyor. Birde bu aylarda uyku gerilemesi olurmuş öyle bir yazı okudum

Gündüz uykusuda ayni sekildeydi 2 saatlik uykusunda en az 3 4 kez uyanır emmek isterdi asla bir iş yemek vs yapamazdim uyuyor diye yemek yapmaya calisirdim ocağı aç kapa aç kapa yemek rezil olurdu.
Aynı ben kucakta sabaha kadar uyuyacak beşikte sanki öcü var. Bilmiyorum nasıl olacak inanın yoruldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…