Diş çıkarma huysuxluğumu acaba, benim kızımda 6 aylık gündüz 3 saatte bir uykusu geliyor. Sizin ki ne zamandan beri böyleHerkese merhaba. Benim kızım var 6 aylık oldu. Önceden 4 5 saat uyuyordu şimdi 1 saate bir uyanıyor. Gündüz uykusuda öylesine ayağımda tutarsam uyuyor beşiğine yatırdım mı korkarak uyanıyor. Gecede dalana kadar bi saat uğraşıyorum sonra saat başı kalkıyor. Bu nasıl olacak bilen var mı ne zaman düzelecek. Uyku eğitimi almam gerek mı?
2 hafta olacak. Benim kızımda 2 saatte bir uyur ama gel gör ki beşikte 15 dakka ayakta tutar sallarsam 1 saat uyuyor. Diş çıkarana kadar böyle mi olacakmış?Diş çıkarma huysuxluğumu acaba, benim kızımda 6 aylık gündüz 3 saatte bir uykusu geliyor. Sizin ki ne zamandan beri böyle
Evet maalesef. Ona mı alıştı sizce?Sallayarak mi uyutuyorsunuz her seferinde?
2 saat çok erken 3,4 saat uyanık kalmasını sağlayın bir de öyle deneyin2 hafta olacak. Benim kızımda 2 saatte bir uyur ama gel gör ki beşikte 15 dakka ayakta tutar sallarsam 1 saat uyuyor. Diş çıkarana kadar böyle mi olacakmış?
O zamanda uyumuyor çok zor dalıyor2 saat çok erken 3,4 saat uyanık kalmasını sağlayın bir de öyle deneyin
Bilmiyorum belki işe yarar. Diş çıkarma evet olabilir çünkü tükürüğü çoğaldı kırmızı benekler oluştu ağzının etrafında. Kendim artık uyku eğitimi vermeye çalışacak bakalım dediğinizi yapacam teşekkür ederimElekronik bir salıncak mı alsanız acaba? imkanınız varsa tabi. Böyle ayakta sallayarak çok yıpranırsınız. Uykusuzluk anneler için de oldukça zor. Ben kızıma 1,5-2 yaş aralığında kendi yataşında yatırıp uyku eğitimi vermiştim ki o zamanlarda uzun süre yatağının baş ucunda oturup sırtını okşamış sakinleştirip uyumasını beklemiştim birkaç hafta içinde adapte olmuştu. Sonra da kendi yatağında uyumaya başladı bi daha sorun yaşamadım. Diş çıkarma sürecindeykende huzursuzluk, ağlama bazen hafif ateşlenme oluyor bebeklerde. Doktorunuz diş çıkardığını belirttiyse ağız içindeki ısı, kaşıntı ve sıcaklığı alacak yolları hekiminize sorup tavsiye isteyebilirsiniz. Uyku öncesi ılık banyo, hafif egzersiz, masaj gibi yollarda belki fayda sağlayabilir.
Kesinlikle ya yatırıyorum uyanıyor yatıyorum uyanıyor nasıl olacak bilmiyorum. İlerde bitiyormu uzun uzun uyuyormu? Teşekkür ederim deneyecem bi yol artık. Diş çok zor bazı çocuk belli etmeden çıkartıyor bizimki da fena belli ediyor.O dönemde dişler ve anneden ayrılma kaygısı başlıyor uyanıkken bile saniyeliğine oda değiştirseniz ağlamaya başlıyorlar. Uyanıklık süresi normal bence benim oğlumda 8 aylık falanken 3 saat uyanık kalmaya başlamıştı. Süreç uzun en zor dönemlerdesiniz dişler sürekli zorlayacak o yüzden sallayarak uyutmak sizi çok zorlar yöntem değiştirin ikinizinde rahat edeceği bir yol seçin. Ben göğsüme yüzü koyun yatırır kalp atışımı dinlete dinlete uyuturdum uyuyunca yanıma alırdım uyanırsa yine hemen göğsüme alırdım büyüdükçe diş süreçleri geçtikçe alışkanlıkları bitirdim.
Benim bebeğimde sakin ağlamaz etmez gezdir oyna hiç sorun olmaz ama uyku problemi çok fazla. Uyusa cok güzel olacak dediklerini yapacam teşekkür ederimBen çocuğumu kolum bacağım gibi düşünüp herşeyi onunla yapardım, anakucağına koyar diş kaşıyocısı ilgisini çeken birşey verirdim eline sürekli konuşurdum, sık sık kucağıma alırdım sırtı ağrımasın diye, dans ederdik spor yapardık yuvarlanırdık vs. Uykusu çok gelmeden besler gazını çıkarır altını değiştirir birlikte yatardım. Sırtı bana dönük koluma yatırırdım ben onu okşardım o kolumu mıncıklardı kısa kollu giyerdim hep tenime temas ederdi, derin uykuya geçince usulca kalkardım derin uykuya geçemediyse hiç kalkıp uykusunu bölmez ya onunla uyur ya kitap okurdum. Çok sakin bir bebek olarak büyüdü
Hiç belli etmeden cıkaran cocuk bile bu uyku sorunlarını yaşıyor ha ama ateş iştahsızlık falan yaşamayanlar vardır o ayrı ama gece huzursuzlukları oluyor hep alt üst ön iki diş en çok yoran dişlermiş onlarda peşpeşe gelince süreç malesef uzuyor sonra diğerleri geliyor derken ne zaman altta üstte 4er diş cıkar rahatlarsınız biraz. İlerde bitiyor uzun uzun uyuyorlar ama önceden kalma emerek uyuma sallanarak uyuma kucakta gezerek uyuma gibi alışkanlıklar olursa yine uyumuyorlar. O yüzden en rahat edeceğiniz şekle alıştırın şimdiden. Yaşından sonra kilo problemi olmazsa gece beslenmesini keserseniz tam olarak güzelce uyur,bende hep gece 1 bucuk 2 saate bir uyanmalarla geçirdim 1 yaşa kadar sonra düzene soktum sonradan azılar köpek dişleri gelirken bile eskisi kadar zor olmadı.Kesinlikle ya yatırıyorum uyanıyor yatıyorum uyanıyor nasıl olacak bilmiyorum. İlerde bitiyormu uzun uzun uyuyormu? Teşekkür ederim deneyecem bi yol artık. Diş çok zor bazı çocuk belli etmeden çıkartıyor bizimki da fena belli ediyor.
Bu dişler yoracak desenize. Uyku eğitimi sordum 4500 paketin biri 9000 diğer paket diye fiyat söylediler dedim maşallah. İnanın gece 2 kere kalksa ona razıyım bildiğiniz bi saate bir uyanıyor emerken dakikalar sürüyor yoruldum. İnşallah geçer bi yolunu bulacaz artık yoksa yorucuHiç belli etmeden cıkaran cocuk bile bu uyku sorunlarını yaşıyor ha ama ateş iştahsızlık falan yaşamayanlar vardır o ayrı ama gece huzursuzlukları oluyor hep alt üst ön iki diş en çok yoran dişlermiş onlarda peşpeşe gelince süreç malesef uzuyor sonra diğerleri geliyor derken ne zaman altta üstte 4er diş cıkar rahatlarsınız biraz. İlerde bitiyor uzun uzun uyuyorlar ama önceden kalma emerek uyuma sallanarak uyuma kucakta gezerek uyuma gibi alışkanlıklar olursa yine uyumuyorlar. O yüzden en rahat edeceğiniz şekle alıştırın şimdiden. Yaşından sonra kilo problemi olmazsa gece beslenmesini keserseniz tam olarak güzelce uyur,bende hep gece 1 bucuk 2 saate bir uyanmalarla geçirdim 1 yaşa kadar sonra düzene soktum sonradan azılar köpek dişleri gelirken bile eskisi kadar zor olmadı.
Geçecek geçecek ama zaman var uyku eğitimi gerçekten herşeyin düzene girmesi için acelesi olan kişiler için iyi olabilir işe dönüş vs. Durumları gibi. Ama aceleniz yoksa sabredin büyüdükçe yavaş yavaş kendiniz istediğiniz şekle sokarsınız.Bu dişler yoracak desenize. Uyku eğitimi sordum 4500 paketin biri 9000 diğer paket diye fiyat söylediler dedim maşallah. İnanın gece 2 kere kalksa ona razıyım bildiğiniz bi saate bir uyanıyor emerken dakikalar sürüyor yoruldum. İnşallah geçer bi yolunu bulacaz artık yoksa yorucu
Pek yok zaten o kadar verecek paramda yok. İnşallah çok teşekkür ediyorumGeçecek geçecek ama zaman var uyku eğitimi gerçekten herşeyin düzene girmesi için acelesi olan kişiler için iyi olabilir işe dönüş vs. Durumları gibi. Ama aceleniz yoksa sabredin büyüdükçe yavaş yavaş kendiniz istediğiniz şekle sokarsınız.
Honki 1 yaşa doğru çıkan dişi bizi perişan etmişti. Sabah 7’ye kadar salladığımı biliyorumHiç belli etmeden cıkaran cocuk bile bu uyku sorunlarını yaşıyor ha ama ateş iştahsızlık falan yaşamayanlar vardır o ayrı ama gece huzursuzlukları oluyor hep alt üst ön iki diş en çok yoran dişlermiş onlarda peşpeşe gelince süreç malesef uzuyor sonra diğerleri geliyor derken ne zaman altta üstte 4er diş cıkar rahatlarsınız biraz. İlerde bitiyor uzun uzun uyuyorlar ama önceden kalma emerek uyuma sallanarak uyuma kucakta gezerek uyuma gibi alışkanlıklar olursa yine uyumuyorlar. O yüzden en rahat edeceğiniz şekle alıştırın şimdiden. Yaşından sonra kilo problemi olmazsa gece beslenmesini keserseniz tam olarak güzelce uyur,bende hep gece 1 bucuk 2 saate bir uyanmalarla geçirdim 1 yaşa kadar sonra düzene soktum sonradan azılar köpek dişleri gelirken bile eskisi kadar zor olmadı.
Rica ederim sağlıkla analı babalı büyüsün uyusun da büyüsün İnşaallahBenim bebeğimde sakin ağlamaz etmez gezdir oyna hiç sorun olmaz ama uyku problemi çok fazla. Uyusa cok güzel olacak dediklerini yapacam teşekkür ederim
Oy iyice korktum valla ama bana geçeceğini söyleyin yeterHonki 1 yaşa doğru çıkan dişi bizi perişan etmişti. Sabah 7’ye kadar salladığımı biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?