Bende bir yandan öyle düşünüyorum acaba öyle mi diye. Yaklaşık bir ayı geçmiştir tüm diş çıkarma belirtileri var ama bir türlü de çıkartamadı dişiniDişten de olabilir kuzum
Gündüz uykularında sıkıntı yok uyku aralığı 2 2.30 saat. İlk uyandığında 40 dk filan uyuyor öğlen yaklaşık 2 saat ve sonra tekrar 30 dk civarı uyuyor. En son uykusundan en geç 5.30 da uyanmış oluyorGündüz uykularını düzenle mutlaka
Tamam işte canım. O ona ağrı yapıyordur uykusunu bölüyordur. Bu aylarda başka sebep aramaya gerek yok benceBende bir yandan öyle düşünüyorum acaba öyle mi diye. Yaklaşık bir ayı geçmiştir tüm diş çıkarma belirtileri var ama bir türlü de çıkartamadı dişini
Sebep arama. Uyum sağla. Günü geçir canın
Doğru diyorsun güzel cevapSebep arama. Uyum sağla. Günü geçir canını sıkma
Akışa bırakSebep arama. Uyum sağla. Günü geçir canını sıkma
Akışa bırakanalar için "atasözü" gibi olmuş
Benim de kulağıma küpe olsun, 10-15 gün içinde benimki de her an gelebilirBen ilk anne olduğumda burda sürekli bir şeylerden şikayet ediyordum. Kim olduğunu hatırlamadığım bir arkadaş bana günü geçirmeye bak yok ona alıştı yok buna alıştı uyku düzeni bozuldu takılma demişti. 5-6. Aydan sonra kafam bastı benim bunlara. Hele ilk 3 ay her şeyi sorguluyordum