• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları 6 aylik bebegimde arpacik cikti

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Nezahat5

Eymeninannesi
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2017
15
6
6
29
Kizlar 6 aylik oglumda it dirsegi diger adiyla arpacik ciktigini soyluyolar ,goz kapagi kizarik ve bi beze var. Nasil gecer biliyor musunuz ?Biraz arastirma yaptim ama sadece su ve pamuk surulurmus ,baska bu sorunu yasayan var mi ?

Doktora götürseniz ?
Burda kulaktan dolma bilgilerle 6 aylık oğlunuza iyilikten çok zarar verirsiniz.

Edit:Konunuz yanlış yerde Mune Mune

Biz sarımsak süreriz ama bebecikte olur mu bilemedim. Uyurken mi sürseniz acaba.

Sarımsağın bir dişini ortadan ikiye kesin. Birbirine sürtün çıkan sıvı arpacığa sürülüyor.

Bi de zengin olcak derler:)))

Doktora götürseniz ?
Burda kulaktan dolma bilgilerle 6 aylık oğlunuza iyilikten çok zarar verirsiniz.

Edit:Konunuz yanlış yerde Mune Mune
Tabi goturecegim ama birden olunca bu saatte sadece kizarikti sisti . hemsire tanidigima sordum korkma gecer dedi ama sis olunca belki dindirecek birsey bulurum diye cok agladi

Tabi goturecegim ama birden olunca bu saatte sadece kizarikti sisti . hemsire tanidigima sordum korkma gecer dedi ama sis olunca belki dindirecek birsey bulurum diye cok agladi
Bebe şampuanlı ılık su yapın pamuk ile silin o zaman
En azından rahatlatır.
Geçmiş olsun.

Back
X