Peynir ve yogurt yasakSadece sütte kalsiyum yok ki istemiyosa vermeyin. İçinde kalsiyum bulunan sebzeleri verin dereotu va ekleyin bol bol.
Yoğurtta mı yemiyor ya da peynir?
Sebzelerin içine peynir ekleyin.
Kabağa peynir yakışır mesela. Ne güEl işte sebze yiyomuş.
Meyvedende tiksiniyor artik cünkü muhallebiye karistiriyordum nefret ediyorum artikKalsiyum sadece sütte yok ki.
Bazı sebzelerde de var.
Sütü tatlandırabilecek bir şeyler deneyebilirsiniz. Veya süt içeren başka besinler kullanabilirsiniz.
Tiksindiği ve kustuğu şeyi neden zorla yedirmeye çalışıyorsunuz küçücük çocuklara?
Meyvedende tiksiniyor artik cünkü muhallebiye karistiriyordum nefret ediyorum artik
Sütten kusmuyor biberonla verdigim icin oynuyor öyle agzinda Ama kasikla muhallebi verdigimde midesi bulaniyor kusuyor Baska ne verebilirim ki ?Vücudu süte tepki veriyor kusuyorsa bir sorun olabilir
Doktorundan yardım isteyin
Damak zevki sadece sebzeİşte sevmediği bir şeyi böyle zorlamaya devam ederseniz, tiksintisi büyüyecektir, unutmayabilir, hayatı boyunca da tiksinebilir
Biraz onun damak zevkine göre hareket etmeye çalışın
Yogurt 10 aylik oluncaya kadar yasak normalde yogurdu Cok severde doktor verme Dedi zararliymisDevam sutu almasi lazim.
Benim kzimda ayni durumda premature oldugu icin emmedi hic.5 ay sagarak anne sutu verdim ek olarak devam sutu.biberonla icmeyi bir muddet sonra istemdi suan bende gece 1 defa belki anca besliyorum.uykulu halinde dudaklarina degdiriyoruk biberonu o yavsaca emme refleksi gosterip aliyor biberonu.baska turlu almiyor benim kziim.gunduz bazen uykuya yatirdigimda aliyor biberonu zorlamadan deniyorum.
Muhallebi tarzi kahvalti bizde sevmiyoruz.corba sebze pureleri daha cok seviyor.dereotu koy icine.yogurt yedir
Meyveli yogurtda yapabilirsin.
Yogurtta yasak Iste1 yaşına kadar inek sütü verilmez zaten suyla yapılan muhallebiler var onlardan ver ve yoğurt ver anne sütüne en yakın besinlerden biridir.
Cikarmiyor doktor baktiDiş çıkarıyor olabilir mı arkadaşım emin mısın ?
Emmediği için sütün kesilmedimiSütten kusmuyor biberonla verdigim icin oynuyor öyle agzinda Ama kasikla muhallebi verdigimde midesi bulaniyor kusuyor Baska ne verebilirim ki ?
Keçi sütünden verirsende mi yasakmışYogurtta yasak Iste
Yoğurdun yasak olduğunu ilk defa duydum. Ben 6 aydan beri veriyorum ek gıdaya onunla başladık. Yoğurt yasak diye vermiyorsunuz da sütü neden veriyorsunuz onu anlamadım.Yogurtta yasak Iste
Ilk defa duydum.4 aylikken baslanabilir yogurt.3 cocugumada oyle basladim.Yogurt 10 aylik oluncaya kadar yasak normalde yogurdu Cok severde doktor verme Dedi zararliymis