6 aylık bebeğim geri geri emekliyor ama dönmüyor

mira kaya64

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
732
Puanlar
23
Herkese merhaba kızlar bebeğim 6 ay 10 günlük yüz üstü yatınca geri geri emekliyor
Elinden tutunca kalkmaya çalışıyor toplam iki defa gördüm döndüğünü ama artık yapmıyor yapmak istemiyor yüz üstü ağlıyor gücü var eminim desteksiz de oturuyor en azından uzun zaman olmasada dönmeye teşvik için neler yapabiliriz

Ulaşacağı noktalara sevdiği oyuncaklar koyarak denediniz mi ? Belki benim gibi tembel bir bebektir. Ya da kabızlık gaz gibi sıkıntı yaşıyordur karın üstü hoşuna gidiyordur.

Benim bebeğim de 7 ay 8 günlük. Yanlara dönüyor, 6.5 aylıkken desteksiz oturmaya başladı, yürütece koyuyorum, yürüteci gram oynatmıyor yerinden. Yüzüstü yatmaya asla tahammülü yok, çok hareketli değil sanki, ablaları çok hareketliydi. İşin kötü yanı sürekli kucağımda taşıyorum, artık kolum belim tutmuyor, yatarak durmayı da sevmiyor. Ne yapacağımı bilmiyorum. En azından dönse, oyuncaklara uzansa vakit geçirir ama tık yok. Psikolojim bozulmaya başladı artık.

Canım benim bebeğimde desteksiz oturabiliyor bugün bir defa döndü ama isteksiz inat ediyor yürüteçle odalara gidebiliyor birde zıplıyor inşallah senin bebeğin de bir an önce döner emekler ama şey izledim Osman gönülal hocadan bazı bebekler istemezmiş diğer gelişimleri tam sa sadece dönmüyor diye bir hastalık belirtisi değil sadece bebek istemiyormuş

Ulaşacağı noktalara sevdiği oyuncaklar koyarak denediniz mi ? Belki benim gibi tembel bir bebektir. Ya da kabızlık gaz gibi sıkıntı yaşıyordur karın üstü hoşuna gidiyordur.
Tembel bir bebek hafifte tombul 8.800 dü en son kilosu inat ediyor iki üç defa gördüm döndüğünü ama devam etmiyor emeklemeyi de geri geri yapıyor bilmiyorum inşallah bir an önce herşey yoluna girer

Benim bebeğim de 6 aylıkken dönmüyordu. Tam olarak dönmeyi 10 aylık falan yaptı sanırım. 11 aylık emekledi ve 12 aylık yürüdü. Şu an 19 aylık 1 dk durmuyor desem yeridir. 8 aya kadar dönme olmaması normal endişe etmeyin. Mümkün olduğunca yanlara oyuncak koyun yan taraftan sesli ışıklı oyuncak gösterin ulaşmayı hedeflesin.

Tembel bir bebek hafifte tombul 8.800 dü en son kilosu inat ediyor iki üç defa gördüm döndüğünü ama devam etmiyor emeklemeyi de geri geri yapıyor bilmiyorum inşallah bir an önce herşey yoluna girer
Geri geri emekleyen bebek çok var o konuyu kafana takma. Döner ya işine gelmiyordur Allah başka sağlık sorunu yaşatmasın.saglikla büyüsün

Benim kızım da emeklemeden bir hafta kadar önce dönmeyi bıraktı. Bence hareketleri sırayla yapıyorlar yenisini yaparken eskiyi bir süre yapmaya ara veriyorlar yeni harekete odaklanıyorlar :)

Döner döner stres yapmayın. Benimki de o aylarda yerinden kalkmak istemiyordu şimdi yerinde durmuyor.
Bol bol yere koyun, oyuncaklara uzansin

Geri geri emeklemesi var dönme dün çok uğraştım bir defa döndü galiba kızım istemiyor inat yapıyor inşallah dediğiniz gibi olur kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…