• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları 6 aylık bebeğim gece çok uyanıyor

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

6062

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2011
6
0
36
Hatay
artık dayanamıyorum uykusuzluğa belki her anne bunu yaşıyor diyeceksiniz ama ne yapacağımı şaşırdım aç deil biliyorum sırf kokum için uyanıyor yanımda yatmıyor ama odalarımız ayrı deil gündüz uykusuda çok deil yarım saat en fazla bir saat uyuyor bir defada,toplamda 3 saati asla geçmiyor zaten hayatım boyunca gündüz uyuyabilen biri değildim okuyorum da imreniyorum bazılarına en fazla 2-3 kez uyanıyor diyenler var maşallah darısı başıma

sıkma canını zor biliyorum.bende yaşadım uykusuz geceleri kızımı yatırırdım yarım saat uyur ağlamaya başlardı.kızımı uyutmak için kucağıma alırdım oturduğum yerde bende uyurdum yorgunluktan.uyku düzeninin oturması için biraz daha zamana ihtiyacı var sanırım bebeğinin.kızım 1 yaşına girdiğinde artık geceleri uyanmamaya başladı.akşam yatıyor sabah kalkıyor.seni çok iyi anlıyorum fakat yapacak bişey yok biraz daha sabır bebeklerin düzenleri çok fazla değişiyor eminim bir kaç ay belkide daha erken bir zamanda uykusu düzene girecektir.allah sabır ve kolaylıklar versin.

benim kızımda 5.5 aylık aynı durumdayım çok iyi anlıyorum.Sıcaklardanda olsa gerek yarım saatte bir uyanıyor artık perişan durumdayım ve hala bi çözüm bulamadım

benim anlamadığım dişi yok gazı yok.dişler çıkmaya başlayınca ne olacak acaba?bunlar iyi günlerim galiba
:59:

benim anlamadığım dişi yok gazı yok.dişler çıkmaya başlayınca ne olacak acaba?bunlar iyi günlerim galiba
:59:

Benim kızım bi doğdu önce gaz derdi vardı şimdi diş sıcaklar gittikçe artıyor ama ben kabullendim artık bu çocuk böyle yani olmuyo.Bugün 12 de bi kalktı koca gün yarım saat uyudu.Sonra akşam 10 da yarım saat sonra birde uyudu.

benim kızımda çok fenaydı..4 aydan sonra bişey oluyo 1 yaşına kadar anlamsızca uyanıyolar :)) emerek uyurdu 1 saat sonra hop kalkar gene emzir yada emzirme evde pusetle dolan dolaaan zor zar uyur 1 saat sonra hoop aynı şey..yine aynı dolan dolaaan 1 saat sonra aynı.. diyodum 1 saat sonra kız kalkacak hemen geri uyumalıyım diye ha uyandı aman kıpırdadı uyanacakmı diye stresten uyuyamaz ve beklen olur gene uyanırdı :)) bide benimkinin dişleri de 1 yasından sonra çıktı..uyanma nedeni o da değildi :) arkadasım dogru dedi 1 yasından sonra daha(!) düzene giriyolar..kızım 15 aylık belirgin bi sıkıntısı yoksa diş gibi 12 de yatıp 5 e kadar falan deliksiz uyuyo..canım malesef yapacak bişey yok..eşinden yardım isteyebilirsin 2 sen kalkıyosan 1 o kalksın sen uyu biraz..çalışıyo olmak bi bahane değil bende çalısıyorum 6 aydan sonra başladım..çocuk ikinizin ve o da uykusundan fedakarlık yapacak biraz:82:

benim kızımda çok fenaydı..4 aydan sonra bişey oluyo 1 yaşına kadar anlamsızca uyanıyolar :)) emerek uyurdu 1 saat sonra hop kalkar gene emzir yada emzirme evde pusetle dolan dolaaan zor zar uyur 1 saat sonra hoop aynı şey..yine aynı dolan dolaaan 1 saat sonra aynı.. diyodum 1 saat sonra kız kalkacak hemen geri uyumalıyım diye ha uyandı aman kıpırdadı uyanacakmı diye stresten uyuyamaz ve beklen olur gene uyanırdı :)) bide benimkinin dişleri de 1 yasından sonra çıktı..uyanma nedeni o da değildi :) arkadasım dogru dedi 1 yasından sonra daha(!) düzene giriyolar..kızım 15 aylık belirgin bi sıkıntısı yoksa diş gibi 12 de yatıp 5 e kadar falan deliksiz uyuyo..canım malesef yapacak bişey yok..eşinden yardım isteyebilirsin 2 sen kalkıyosan 1 o kalksın sen uyu biraz..çalışıyo olmak bi bahane değil bende çalısıyorum 6 aydan sonra başladım..çocuk ikinizin ve o da uykusundan fedakarlık yapacak biraz:82:

benim oğlum doğduğu günden beri böyle 6 aydır uykusuzum tek tesellim dediğiniz gibi 1 yasında düzelmesi bende çalışıyorum 3 aylıktı başladığımda neyseki okullar tatil oldu eşim çok yoğun çalıştığı için ona kıyamıyordum zaten bebek beni istiyor diye dokunmadım hiç ama geçen gün bebeğiniz nasıl gece huysuzlanıyor mu diye sordu bi arkadaş eşimin cevabı:yok valla gece çok rahatız.(!!!!!!!!!!)artık her uyandığında onu da kaldırıyorum bana bi faydası yok ama;):1:

Back