• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi 6 Aylık Bebeğim 6 Kilo 100 Gram

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

crayz23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2010
26
0
86
İzmir
arkadaşlar kızım 2 900 doğdu ve şu an 6 aylık kilosu da 6 kilo 100 gram. çok sağlıklı önemli olan da bu ama yine de üzülüyorum çok mu zayıf diye boyu da 67 cm. bulunduğu ayın içindeki tüm özelliklere sahip hatta daha fazlasına emekleme hareketlerini bile yapıp öne ve geriye doğru ilerliyor. bunlar benim için yeterli ama tabi çevrenin görüşünden de etkilenmiyorum desem yalan olur. siz ce çok mu takıyorum kilosu iyi mi ??????????????????????

kilosu biraz az ama boyu gayet uzun.gelişim normal 6aylık bebeklerin yaptığı tüm hareketleri yapıyor diyorsun.ozamn çok takma insanları çevreyi.ağzı olan konuşur durur.sen hiç etkilenme bebeğini de kendini de strese sokma.çok kafana taklıyorsa doktoruna danış sağlık sorunu teşkiletmiyorsa bu durum bebeğine sarulıp öp okşa gerisini boşver canım.allah uzun ömürler versin bebeğine:nazar:

benimde kızımda zayıf 6300 yav annem bile diyor sen bakamıyorsun bebeğe diye morelimi bozuyorlar çok hareketli hiiç durmuyor sağlıklı olsunlarda napalım demekki bünyeleri böyle yapacak bişey yok

selam, benim bi arkadaşımın bebeğide aynı durumda ama sağlığı gayet iyi. o da çok hareketli olduğu için doktor normal demiş. Bide hiperaktif çocuklarda kilo az oluyor. Bi kontrole götür eğer bi sağlık sorunu yoksa hiiiiç takma bence şükret sağlıklı bir bebğin var. bende küçükken inanılmaz zayıfmışım ama şimdi kilolarla başım fena dertte :1:

Back