Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de sana teşekkür ediyorum arkadaşım bir kişi bile olsa duyarlı insanların var olduğunu bilmek güzel...Süheyla çok güzel yazmışsın sonuna kadar katılıyorum.
Dini boyut diye söylediğiniz şey aslında vicdanın söylediğinin ta kendisi. Ayrıca tüm dinleri kastediyorsanız hepsi aynı şeyi söyler bir canlının canını almak hususunda. Başa dönüyoruz yani vicdanınızın aslında söylediğini.
Arkadaşlar ikiz doğuranlar ne yapsınlar hatta üçüz hatta dördüz.... Evet iki kez hamile kalmak elbette çok zor. Ama başa gelen çekilir. Benim arkadaşım 6 aylık sezeryan üzerine hamile kaldı doktor dikişlerin açılır dese de zamanında sağlıklı bi doğum yaptı. Düşünsenize sağlıklı bir bebek sizin en fazla iki yılınızı alacak sonra 'iyi ki doğurmuşum' diyeceğiniz bir mucizeye dönüşecek.
Hayat insanlara yeter ki başka zorluklar vermesin. Mesela özürlü bir çocuğa bir ömür bakmak gibi... Gecici bi süreç için bu kadar kendinizi yıpratmayın arkadaşlar bence.
oy oy oy çok zor bi durum ama aldırmamalı bilmem neyin keyfini çıkarırken iyi dikatliolsalardı kardeşiiiiiimmmm....
Arkadaşım sana kesinlikle katılıyorum. Bir de anlayamadığım şey dini boyut neden önemli değil. Bizler müslümanız diyorsak ahirette bunun hesabını da vereceğiz.