Bebek Beslenmesi 6 ayını doldurmuş bebek anneleri neler yediriyosunuz

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

derinsular

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2011
503
66
98
Bolu
ben nerdeyse herşeyi veriorum artık 4 aylıkken başladık ek gıdaya üstelik tabak tabak yediriyorum az da değil
ev yemeklerini de artık rondodan geçirip vermeye başlıcam sadece et ve balık vermedim hiç siz neler yapıyosunuz

ben patates,havuc,yesıl bıber,sogan ,sarımsak,dereotu,kıyma,tereyagı,mercımek,bulgur ve ırmıkten 2 gunde bır sebze corbası yapıyorum... hem cok besleyıcı hem cok vıtamınlı bır corba tavsıye ederım...

muz,yogurt,labne,fındık ,badem,cıcı bebe den yogurdugunu hazırlıyorum...

sabah ları 3 4 gunde bır degısıklık yapıyorum sıkılıyor cunku...bazen cevızlı kahvaltı bazen kahvaltılık muhallebılerden yapıyorum..

bunlar dısındada devam sutu ıcırıyorum ve arada bızım yedıgımız yemek sularının tadına bakıyor ..boyle ıste bazen ıı yıyo bazen yemıyor ama buyuyo bı sekılde..

Canım, çorba tarifin hakikaten çok güzel..Hem lezzetli, hem besleyici..Peki sen bu çorbayı 6. ay dolar dolmaz mı vermeye başladın yoksa yeni yeni mi veriyorsun? Biz 3 gün sonra 6. ayımızı dolduracağız..Bende sebze çorbası veriyorum ama benim verdiğim çorba sadece patates, havuç, kabak ve irmikten oluşuyor..

evet çorba tarifin çok güzel ben de aşağı yukarı böyle yapıyorum..ama ben mercimek bulgur koymadım pirinç veya irmik koyuyorum kıymaya da pazartesiden itibaren başlayacağım bizim 6. ayımız 2 gün sonra dolacak..fındık ve bademde denemedim daha...beenim oğlum çok seçici tekdüze yiyor yoğurduna yumurta sarısısnın dışında bişey katsam yemiyor..dün bebe bisküvisi denedim yemedi malesef..meyve püresi az az yiyor..sebzeçorbasını ve yoğurdunu birer kase bitiriyor çok şükür..30 cc de meyve suyu içiyor..kaşık mamalrının her çeşididni denedim yemedi..kavonoz mamalarını da sevmedi..muhallebi eh işte bakalım şidilik böyle gidiyor umarım yer de çeşitlendirebilirim ben de

bir de bişey soracam tereyağının bir zararı yok mu? sen pastörize tereyağı mı veriyosun?

Koca koca mutluluklarda dağıtsan küçük küçük umutlarıma, mutluluklarıma dahil değilsin artık. Sen ne yaparsan yap benim gördüğüm kadarsin !!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…