6 ayımdayım ates basmaları basladı siz ne alemdesiniz

maalesef arkadaşım benimde hamileliğimin 6.ayı hazirana gelmişti korkunç bir yaz geçirmiştim sabahlara kadar nöbet tutuyor hiç uyumuyordum birde el kol uyuşmaları, yatak istrahati,erken doğum tehlikesi ve bebeğin böbreğinde büyüme saptanması sonucu çok sıkıntılı günler geçirdim arkadaşım.senin hamileliğin galiba kışa geliyor Allah başka sıkıntı vermesin hepsi geçiyor önemli olan bebeğinin ve senin sağlıklı olman canım.

hayırlısıyla cnm atlatıcam inş.hele bebişi kucagıma alınca unuturum herseyi.sanada gecmiş olsun şimdi inş iyidir bebişin

bende aynıyım. eşim yanımda uzun kollu eşofman takımıyla oturuyor ben ise kısa kollu penye ve kapriyleyim. geceleri de hep göbişim yanıyo :)

kızlar son 2-3 gündür bende de ateş basmaları olmaya başladı.bende 6,5 aylığım ve ikizlere hamileyim.kollarım hatta tüm vücudum soğuk olmasına rağmen yinede sıcak geliyor.ayy inşallah en kısa zamanda atlatırız bu dönemi.hepimize geçmiş olsunn.

bende 6. ayıma girdi bi sıkıntı bi ates baslıyırum aglamaya allah sonumuzu hayır etsin

ya dün gece benim sağ tarafım arkamda böbrek mi desem belmi desem bir ağrı ölüyorum sandım bebek olmasa hemen doktora giderdim 6 ayımdayım aceba bebekle ilgilimi sürekli herşeyi endişe etymekten yoruldum tek istediğim onu sağlıklı olarak kucağıma almak dolgu yaptırmam gerekti iğnesiz acılara dayanarak yaptırdım çokmu pipirikliyim allah hepimize sağlıklı hayırlı çok güzel bebekler verir inşallah hareket etmesi bile herşeyi unutturuyor bana.

ya dün gece benim sağ tarafım arkamda böbrek mi desem belmi desem bir ağrı ölüyorum sandım bebek olmasa hemen doktora giderdim 6 ayımdayım aceba bebekle ilgilimi sürekli herşeyi endişe etymekten yoruldum tek istediğim onu sağlıklı olarak kucağıma almak dolgu yaptırmam gerekti iğnesiz acılara dayanarak yaptırdım çokmu pipirikliyim allah hepimize sağlıklı hayırlı çok güzel bebekler verir inşallah hareket etmesi bile herşeyi unutturuyor bana.

cnm oncelıkle cok gecmıs olsun.hayır cnm pımpırıkle alakası yokkı normal boyle dusunmen.bende senın gıbıyım hemen bıyerıme sancı gelse allahım ne olur bebegıme bısey olmasın dıye dua edıyorum.annelık boyle bısey sanırım.cnm tekrar cok gecmısler olsun...ıns sorunun gecmıstır...

benımde 6aylıkken basladı şimdi son 30 gunum kaldı bu ates basmalrı yuzunden rahat yatamıyorum bırden kızarıyorum eşimde endıselınıyor inşallah dogumdan sonra gecer

X