- 5 Aralık 2014
- 122
- 22
- Konu Sahibi ozge123456
Merhabalar ben tiroit eksikliğim var tsh degerlerim yüksek levotiron ilaç iciyorum ama cok aksatiyorum ve esimle cocuk istiyoruz denedik olmuyo ilaci icmedigim icin mi olmuyo o kadar etkiliyor mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba, tiroid hastasıyım ben de. İlaçları aksatmakla hata yapıyosunuz. Gebe kalsanız bile bebeğim gelişimi etkilenir tiroid değerlerinizin bozukluğundan.dikkat edin derim. Geçmiş olsunMerhabalar ben tiroit eksikliğim var tsh degerlerim yüksek levotiron ilaç iciyorum ama cok aksatiyorum ve esimle cocuk istiyoruz denedik olmuyo ilaci icmedigim icin mi olmuyo o kadar etkiliyor mu
Gitmistim hep kontrole doktor tiroit bebegi etkiler demişti bugun de gittim azar isittim doktordan hakli olarak madem gebe kalmak istiyorsun neden ilacini kullanmiyorsun diyince sormaya cekindim ilaci icersem gebe kalabilir miyim diye o yuzdende buraya sormak istedim ve ilacimi duzenli kullanayim ben bakalimCanım bende tiroidle başım beladaydı değerlerim bi yükseliyordu dengede durmuyordu ve gebe kalkamıyordum dahiliye bölümüne gitmelisin ilacını düzenli kullan ve muhakkak değerlerine baktır aydan aya gebeliği engelliyor kalsan bile bebeğe olumsuz etkisi oluyor
Kesinlikle birgün bile aksatmaman lazım oruç tutuyorsan sahura kalkmadan yarım saat önce muhakkak iç çok önemli bir hormon bende çok uğraştım şimdi biraz saldım içmedim kesinn değişim yükselmiltşrGitmistim hep kontrole doktor tiroit bebegi etkiler demişti bugun de gittim azar isittim doktordan hakli olarak madem gebe kalmak istiyorsun neden ilacini kullanmiyorsun diyince sormaya cekindim ilaci icersem gebe kalabilir miyim diye o yuzdende buraya sormak istedim ve ilacimi duzenli kullanayim ben bakalim
Çok teşekkür ediyorum bilginiz icin ve siz hamile kaldiniz mi ilaclari kullanincaKesinlikle birgün bile aksatmaman lazım oruç tutuyorsan sahura kalkmadan yarım saat önce muhakkak iç çok önemli bir hormon bende çok uğraştım şimdi biraz saldım içmedim kesinn değişim yükselmiltşr
Evet canım şükür 17 aylık kızım varÇok teşekkür ediyorum bilginiz icin ve siz hamile kaldiniz mi ilaclari kullaninca
Tamam cok teşekkür ederimMerhaba, tiroid hastasıyım ben de. İlaçları aksatmakla hata yapıyosunuz. Gebe kalsanız bile bebeğim gelişimi etkilenir tiroid değerlerinizin bozukluğundan.dikkat edin derim. Geçmiş olsun
Cok şükür Allah acısını gostermesinSen de aksatma ilacınıEvet canım şükür 17 aylık kızım var
Şu aralar baya aksattım valla bazen unutuyorum basen içmek istemiyorum . Düşünüyorum hamileyken hemen kalkıp içerdim şimdide içmem gerekliCok şükür Allah acısını gostermesinSen de aksatma ilacını
Annemin tiroitleri hiç çalışmıyordu. Kardeşime 1 yılda hamile kalmış. Ama ilacı ne şekil kullandı bilmiyorum. Doktorunuza danışın derim. O da levetron kullanıyorduMerhabalar ben tiroit eksikliğim var tsh degerlerim yüksek levotiron ilaç iciyorum ama cok aksatiyorum ve esimle cocuk istiyoruz denedik olmuyo ilaci icmedigim icin mi olmuyo o kadar etkiliyor mu
Dogru diyorsun ama cok duzenli kullanacağım ömrüm boyunca cok haklısınızTiroid hastası olup ilaçlarını aksatanları okuduğuma inanamıyorum ne cesaretle yapıyorsunuz bunu kızlar? Vücudunuzun tüm dengesiyle oynuyorsunuz resmen. Tabiki de ilaçları içmemen bebek sahibi olmana engel, 7 senedir tiroid bezim yok, ilacımı hep düzenli alırım, yeni doğum yaptım, hamileliğim boyunca da doktorlarım ayrıca özen gösterdi ilacın dozuna ve kullanım düzenine.
Cok teşekkür ediyorum kullanmaya başladımAnnemin tiroitleri hiç çalışmıyordu. Kardeşime 1 yılda hamile kalmış. Ama ilacı ne şekil kullandı bilmiyorum. Doktorunuza danışın derim. O da levetron kullanıyordu
Şu aralar baya aksattım valla bazen unutuyorum basen içmek istemiyorum . Düşünüyorum hamileyken hemen kalkıp içerdim şimdide içmem gerei
Evet etkiliyor düzenli içmelisin troidi arttıran besinleri araştır onlari yeme bende 1.5 yıldır bu hapi kullanıyorum şuan hamileyim doktorum diyor 2.5 seviyelerinde olmalı ben düzenli kan verip sürekli takip ettim ilacımı düzenli içtim beslenmeme dikkat ettim siz kaç mg iciyorsunuz ve kaç değerinizMerhabalar ben tiroit eksikliğim var tsh degerlerim yüksek levotiron ilaç iciyorum ama cok aksatiyorum ve esimle cocuk istiyoruz denedik olmuyo ilaci icmedigim icin mi olmuyo o kadar etkiliyor mu
Şu aralar baya aksattım valla bazen unutuyorum basen içmek istemiyorum . Düşünüyorum hamileyken hemen kalkıp içerdim şimdide içmem gerei
Bence aksatma sakın ben o hatayı yaptimŞu aralar baya aksattım valla bazen unutuyorum basen içmek istemiyorum . Düşünüyorum hamileyken hemen kalkıp içerdim şimdide içmem gerekli