- 14 Ağustos 2022
- 1.024
- 373
- 29
- Konu Sahibi sedaadeserhan
İlk gebeliğim olacak hanımlar 6 aydır olmuyor sizce bu süreç normal midir rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal canım demmeki daha zamani varİlk gebeliğim olacak hanımlar 6 aydır olmuyor sizce bu süreç normal midir rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Ben hormon testime baktırdım bide geçen vajinal muayene oldum basit kistim varmış sadece oda engel olmaz dediÖzel bir durum yoksa 1 sene kadar korunmasız ilişkilerde hamile kalinmazsa tedaviye başlanıyor. Isterseniz gidip karı koca muayane olun.
Ne bileyim başlarda iki günde bir hep yaptık canım sonralarda 3-4 bazen 1 hafta eşim yoktu ama eşimin olmadığı zamanlar adetime geldi geneldeOvulasyon testi kullandınız mı? Belki doğru günü denk getirememişsinizdir.
Baktırdım testlerime canım hepsi çok güzel çıkmışbiz ilk sene 4 ay sonra gittik 1 sene sonra gelin gençsiniz dediler sonuç 3 sene bitti hala olmadı keşke diyorum daha erken gitseydim çocuk işini evlenir evlenmez düşünseydim geçen giden yıllarım oldu boşverin gidin doktora hiçbişey olmasa hormon testlerinize baktırın kim bilecek kaç aylık evlisiniz 2 yıl dersiniz sonra pişman olmaktan iyidir
spermde bakıldı mıBaktırdım testlerime canım hepsi çok güzel çıkmış
Şuanlık hormon testlerime bakıldı vajinal muayene oldum 1 hafta önce basit kistim varmış adetle atılır dedi onun harici bi şeyim var mı bilmiyorumKarı koca muayene olduğunuz mu? İlk 1 sene tedaviye başlanmıyor zaten. Ama hamilelik düşünen çiftler önden bir doktor muayenesine gidiyor önden bir sağlık durumlarını kontrol ettirip doktor kontrolünde folik asit vitamin vs desteğine başlıyorlar benim çevremde.
Yok canım eşim daha gitmedi hiçspermde bakıldı mı
onada baktırın sonra 6 ay bekleyin erkek sperminde sorun varsa en azındn tedaviye başlar 6 ayda sonuç alırsnız yoksda içiniz rahat rahat süreci geçirirsiniz acaba demekten iyidirYok canım eşim daha gitmedi hiç
Eşin gitti mi? Çocuk tek başına yapılmıyor biliyorsun ki :)Şuanlık hormon testlerime bakıldı vajinal muayene oldum 1 hafta önce basit kistim varmış adetle atılır dedi onun harici bi şeyim var mı bilmiyorum
ayy aynen valla yaa ben adet olmamayı bile dert etmezdim arkadasım gel benm dr gidelim derdi daha istemiyoz derdim 2sene istemedik daha sonrasında doktordada 2sene heba oldu. pişmanımbiz ilk sene 4 ay sonra gittik 1 sene sonra gelin gençsiniz dediler sonuç 3 sene bitti hala olmadı keşke diyorum daha erken gitseydim çocuk işini evlenir evlenmez düşünseydim geçen giden yıllarım oldu boşverin gidin doktora hiçbişey olmasa hormon testlerinize baktırın kim bilecek kaç aylık evlisiniz 2 yıl dersiniz sonra pişman olmaktan iyidir
30 oldum bekleye bekleye nereye gitsem gençsiniz olur dedi durduayy aynen valla yaa ben adet olmamayı bile dert etmezdim arkadasım gel benm dr gidelim derdi daha istemiyoz derdim 2sene istemedik daha sonrasında doktordada 2sene heba oldu. pişmanım
şu yaş muhabbetini doktorların yapması ayrı saçmalık. sanane ne zaman istedigimden. sanki mahalledeki teyze nasihat veriyo benimde 30a az kaldı. şimdiden zor gleiyo nasıl koşturup yetişcem diye ahh keşke genç anne olsaydım daha önümüzde kaç sene var kim bilir30 oldum bekleye bekleye nereye gitsem gençsiniz olur dedi durdu
Eşiniz de gitsin. Belki de ondan dolayi olmuyor. Niye kendileri düşünmüyor ki? Siz muayane olunca onun kendisi demeliydi ben de gideyim muayane olayim diye.Yok canım eşim daha gitmedi hiç