6 Aydan itibaren bebeklerimizle oynayabileceğimiz oyunlar

Ben indirmekten korkuyorum.. ne yapsak:)

Zaten kızım kendi yuvarlanmaktan daha keyif alıyor...

Gönderdim esra ve inci sizin özellere.Ben indirdim. Şimdilik pek ilgisini çekmedi, tabii onu açtığımda uykusu da vardı ama:))))))

Neyse 1 yaşından sonra rahat kullanabiliriz diye düşünüyorum.

saol meralim bakıcam bende bir ara ay benim oğlan buaralar tırmanma parçalama vurma kırma derdinde blki ilerde ilgisini çeker

sevgili yeşimcimin bana yolladığı linkleri ben açtım oğluma dikkatini çekti biraz biraz izleyince az sonra sıkılıyo ama genede biraz bakması ilerde izliceği anlamına geliyo...siz hangilerini indirdiniz adı nedir?

Yeşimin sana da gönderdiği linkleri indirdik.Farklı renkler olunca ilgilerini çekiyor, 1-2 ay sonrasında anlamaya başlayınca daha fazla dikkat edeceklerdir.

incicim dun girememistim gormedim istdiini Meral yollamis sagolsun

benimkide biraz bakip sikiliyor bide ayca bana
baby einstein i izlet dedi onuda you tube dan girip izletiyorum
ama sanirim turkiyede yasak o siteye girmek ,
kacak girebiliyorsaniz girip izletin oda guzel

bende ne yasa disi kizim heee :roflol: yakinda korsan cd satmaya baslicam hehe

merhaba!!
güzel konu açmışsınız.
benimde 5 ayını doldurmuş oğlum var.
veee bildiğim çok oyun şarkı yok

mesela alkş öğretmek istiosanız önce siz yapın sonra ellerini ona verin o size yaptırmaya çalışsın taklitle öğreniolar herşeyi

Bne hala alkis yaptiramiyorum ya:KK43:(
cak cak deyince o kucucuk elini aciyor
bide merhaba deyincesag elini uzatiyor tokalasiyoruz o kdar:)

alkis cok denedim ama olmadi bide babba gigigeegee abba givi sesler cikariyor
daha anlamali seslerde cikarmadi
zamanla olur ins
niyahet yatirdim sipayi bende yatim bari birazdan uykumu alayim.

Üzülme yeşimcim, benim oğlumda daha alkışı öğrenemedi.Bay bay yaptırmaya çalışıyorum onu da yapmıyor.Merhaba deyince sağ elini uzatıyor Egehan'da.Çak yapmayı da daha tam yapamıyor.

Net kelimelerde yok bizde de.Gıııgıııı filan diyor, ağzı kapalı nınnnınnn filan diyor, ağlarkende annneeeennnn memmeemm filan diyor sadece.

Bizimki abimin düğününde okadar çok alkışlayan görmüştü ki eve geldiğimizde bi kaç gün kendi kendine alkışladı ama şimdi unuttu geri.

Çak çak deyince çakıyor. Hayır deyince kafasını sallıyor.. Kızdığı zaman kendi kendine mırıldanıyor (yada bana sayıyor:)) Birde by by deyince baybay ediyor. Gel gel deyincede ellerini deli yapar gibi yapıp deh diyor..

Gel babası gel diyorum babasını by by olarak anlıyor by by ediyor.. benim kız babasına isimle hitap edecek galiba...

Maşallah, ne güzel şeyler yapıyormuş öyle:))))))

hayırı egehanda çok iyi anlıyor, hayır dediğimde ya kendi kendine konuşmaya başlıyor, büyük ihtimalle sayıyor:)))), ya da kaşlarını çatarak ( özellikle babası hayır dediyse) inatla yapmaya çalıştığı şeyi tekrar tekrar yapmaya çalışıyor.

X