Evet bende merak ettim şimdi gerçekten bana hiç böyle birşey denmediDoktoruma sorayım bi kac kişiden duydum ben aç kalıyor en az 6 saat diye
3 aylıkken yaptırdık biz. Ben de stresten ölecektim nerdeyse. Ama şimdi, iyi ki diyorum. Sünnet bitince doktor bu akşam saplam ağlayacak bir şekilde oyalayın sonra geçecek dedi. Aynen öyle oldu o gece ağladı baya. Ertesi gün geçti gitti. Ne pansuman, ne sünnet kilodu vs ilk iki gğn gevşek bağladık bezini o kadar. Eşimin teyzesi çişini yapınca yakar ama o onu iyikeştirir demişti. Aynen öyle oldu sanki. Yani ilk gece ağladı sonrasında sanki hiç olmamış gibi hızlıca iyileşti. Ama ben de çok, korkmuştum. Sağlıkşa, ferahlıkla ve kolaylıkla olsun inşaallahKızlar, oğlunu bebekken sünnet ettireniniz var mı? Oğlum 6ayı doldurdu sünnet için gün bile aldık ama stresten ölmek üzereyim. Nasıl olur nasıl geçer… erken yaptırmak istedim çünkü 2-6 yaş arası yapılmıyor 6yaştan sonra da çok geç bence. Hatırlamasını asla istemiyorum. 1 yaşnda da ayaklanması ergenlikleri flan başlıyor. Yeni doğduğunda da doktorumuz önermedi. Uzun lafın kısası var mı bebekken yaptıran? Ve nasıl geçti süreç?ne kadar sürdü? Aksilik yaşadınız mı? İlk gün idrar yaparken ağlayabilirmiş. Öyle bir sorun oldu mu?
Aç kaldı mi sunnetten önce ve sonra3 aylıkken yaptırdık biz. Ben de stresten ölecektim nerdeyse. Ama şimdi, iyi ki diyorum. Sünnet bitince doktor bu akşam saplam ağlayacak bir şekilde oyalayın sonra geçecek dedi. Aynen öyle oldu o gece ağladı baya. Ertesi gün geçti gitti. Ne pansuman, ne sünnet kilodu vs ilk iki gğn gevşek bağladık bezini o kadar. Eşimin teyzesi çişini yapınca yakar ama o onu iyikeştirir demişti. Aynen öyle oldu sanki. Yani ilk gece ağladı sonrasında sanki hiç olmamış gibi hızlıca iyileşti. Ama ben de çok, korkmuştum. Sağlıkşa, ferahlıkla ve kolaylıkla olsun inşaallah
Yok hiç öyle birşey söylemedilerAç kaldı mi sunnetten önce ve sonra
Onu ben de bilemiyorum ama gece 5te son emziricem sonra biraz uyur biraz oyalarız heraldeKüçükken peki nasıl ac kalabiliyor bebekler o kadar saat
İlk aylarda lokal anestezi olmuştur belki de ?Yok hiç öyle birşey söylemediler
İnşallah ya olsa da bitse bi an önce3 aylıkken yaptırdık biz. Ben de stresten ölecektim nerdeyse. Ama şimdi, iyi ki diyorum. Sünnet bitince doktor bu akşam saplam ağlayacak bir şekilde oyalayın sonra geçecek dedi. Aynen öyle oldu o gece ağladı baya. Ertesi gün geçti gitti. Ne pansuman, ne sünnet kilodu vs ilk iki gğn gevşek bağladık bezini o kadar. Eşimin teyzesi çişini yapınca yakar ama o onu iyikeştirir demişti. Aynen öyle oldu sanki. Yani ilk gece ağladı sonrasında sanki hiç olmamış gibi hızlıca iyileşti. Ama ben de çok, korkmuştum. Sağlıkşa, ferahlıkla ve kolaylıkla olsun inşaallah
O kısmı unuttum vallahi. Yani ayık girdi çok kısa sürdü ayık çıktı. Doktor tam bayıltmıycaz denişti hafif verdiler belkideİlk aylarda lokal anestezi olmuştur belki de ?
Rabbim rast getirsin inşaallah. Ama risk her zamannher şeyde var sonuçta. Ama bebek yapılımca çok çok çabuk iyileşiyor. Çok dahankolay, oluyor. Dualarım sizinle ferahlıkla kolaylıkla saplıkla olsun inşaallahİnşallah ya olsa da bitse bi an önce
Beklemeyin yaptıracaksanız çünkü genel anestezi ile yapılacak bu sefer. Yanında da olamayacaksınız. Şu an lokal yapılır.Yaşını da ayaklanacak,düşecek kalkacak diye beklemek istemedim ama inş pişman olmam
Yok beklemeyeceğiz zaten de operasyon gününü bekşiyoruz sadeceBeklemeyin yaptıracaksanız çünkü genel anestezi ile yapılacak bu sefer. Yanında da olamayacaksınız. Şu an lokal yapılır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?