6 ayda kpss halledilir mi

englishmaster

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2020
907
1.569
Lisans kpssye giricem 75 civarı puan alırsam kesin atanıyorum .Bu puanı almak icin temmuza kadar sürem var .Tavsiyelerinizi alırsam çok sevinirim .Alanım öğretmenlik .

Ben ilk denemede öylesine girmiştim ona rağmen 75 puandan yüksek aldım. Üstelik doğru düzgün matematik bile çözmemiştim. 6 ayda sıkı çalışırsanız 75,80 alırsınız. Matematik ve Alan eğitimi netleri uçuruyor. Bu iki alana sıkı çalışın.

Çok iyi hiç çalışmadan mı girdiniz ? Matematik hiç yapamıyorum maalesef

Çok iyi hiç çalışmadan mı girdiniz ? Matematik hiç yapamıyorum maalesef
Matematik yapmadan işiniz çok zor olur. O yüzden 10 tane dahi olsa yapmaya çalışın. 6 ayda 10 soru yaparsınız. Tyt matematik gibi çerez sorular oluyor korkmayın. Ben matematik yapmamıştım ama kendi alanımda 60 net yapmıştım puanımı o yükseltti. Alan ve matematik fark atıyor.

6 ay güzel bir şekilde çalışırsanız alandan 75 alırsınız. Öğretmenlikte çok fazla ders var, insanın gözünü korkutuyor ama 6 ayda gayet yeterli bir süre. Kendinize güvenin ve olur mu olmaz mı demeden çalışmalarınıza odaklanın. Hakkınızda hayırlısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…