arkadaşlar 6 aydır adet görmüyorum öncesinde 2 yıll boyunca doğum kontrol hapı kullandım hep dakikti bıraktım bırakalı görmüyorum zaten öncesindende düzensizliğim vardı hap almadım mı 6 -7 ay adet görmediğim çok oldu ve tüm testlerdede sağlıklı çıkıyorum yani doktorlara göre sorun psikolojik hangi bitkiler adet düzenlememe yardımcı olur. yardımlarınızı bekliyorum
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
6 Aydır Adet Olmuyorum....
- Konu Sahibi ozgrdrk
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 22 Ocak 2011
- 808
- 23
- 318
geçmiş olsun. gerçi tahlillerde sağlıklı çıktığını söylemişsin ama bir polikistik overli olarak bazı tavsiyeler verebilirim. kilolu isen kilo vermeye çalış, hayıt tohumu , adaçayı, civan perçemi gibi bitkilerden fayda görebilirsin araştırmanı tavsiye ederim.
adet görebilmek ne kadar büyük bir nimet bizim için. allah şifa versin.
geçmiş olsun. gerçi tahlillerde sağlıklı çıktığını söylemişsin ama bir polikistik overli olarak bazı tavsiyeler verebilirim. kilolu isen kilo vermeye çalış, hayıt tohumu , adaçayı, civan perçemi gibi bitkilerden fayda görebilirsin araştırmanı tavsiye ederim.
peki ben bu adaçayı hayıt ve civanperçemini aynı günde kullanabilirmiyim acaba her hangi bir sorun yaratırmı ki?
- 22 Ocak 2011
- 808
- 23
- 318
ben hayıtı her gün içiyordum. adacayını ise adetim yaklaşınca hem kolaylaştırsın hem de ağrısını azaltsın diye. civanperçemini de arada sırada hayıta karıştırıyordum.
bu forumda ararsan konuyla ilgili çok fazla şey bulursun. allah şifa versn.
yardım için sağolun.Teşekkürederim.
- 24 Ocak 2013
- 530
- 53
- 53
peki adet oldun mu?hayıt tohumu direk hormonları etkiler
yok daha olamadım ama göğüslerim çok ağrıyor kaşınıyor ve arasıra sanki bıçak saplanıyor ve kasığımın sol kısmı ara ara ağrıyor ve dıştan elleyince ağrıyorara arada belim çatlıyor sanki bakalım hayırlısı.
- 24 Ocak 2013
- 530
- 53
- 53
bir süredir hayıt toğumu içiyorum arkadaşlar şu anda :
1-karnım davul gibi şiş
2-acayip gaz yapıyorum
3-kasıklarım dolgunlaştı ve ağrı var
4-göğüslerim büyüdü ve uçları acıyor
5-bir kaç gün mide bulantısıda yaşadım
bence polikistik over olabilir.çünkü bazıl kadınlarda dönem dönem iyileşiyor sonra tekrardan başlıyor.
- 22 Ocak 2011
- 808
- 23
- 318
bir süredir hayıt toğumu içiyorum arkadaşlar şu anda :
1-karnım davul gibi şiş
2-acayip gaz yapıyorum
3-kasıklarım dolgunlaştı ve ağrı var
4-göğüslerim büyüdü ve uçları acıyor
5-bir kaç gün mide bulantısıda yaşadım
hayıt tohumunun el ve ayakta karıncalanma hissinden başka bir yan etkisi yoktur. hormanlarındaki değişmeler sebebiyle olabilir yaşadıkların. şunu okuyabilirsin :
Bebek Yapım Bakım Onarım: Polikistik Over Sendromu (PKOS) Diyeti