- 16 Haziran 2019
- 59
- 20
- 35
-
- Konu Sahibi birsu birsu
Bahsettiginiz yamuklugu gordum fotograflarda cok hafif saga dogru kayma var ama inanin soylemeseniz ve nasil olmus diye paylassaniz guzel olmus gule gule kullanin derdim. Yani siz incelediginiz icin farkedip kafaya takiyorsunuz ama disardan biri bunu farketmez. Dolayisiyla revizyon isine girmeyin bence. Revizyon sonrasi daha kotu olup da pisman olanlari okudum burda. Bence gayet guzel olmus..Kızlar burun ucum sağa doğru yamuk duruyor.. Yandan gayet beğeniyorum ama önden özellikle son fotoda mağaza ışıklarında falan ön kamerada ucu sağa doğru yamuk görünüyor ? Ucu yamuk olup revizyon olanlar varmı? Tekrar ameliyat olmalımıyım? Doktor öneriniz varmı ?
Evet yeni olduğu için sürekli inceliyorumBahsettiginiz yamuklugu gordum fotograflarda cok hafif saga dogru kayma var ama inanin soylemeseniz ve nasil olmus diye paylassaniz guzel olmus gule gule kullanin derdim. Yani siz incelediginiz icin farkedip kafaya takiyorsunuz ama disardan biri bunu farketmez. Dolayisiyla revizyon isine girmeyin bence. Revizyon sonrasi daha kotu olup da pisman olanlari okudum burda. Bence gayet guzel olmus..
Hayır sadece kemikliydi.Önceden yamuk muydu böyle
Dediğiniz gibi var o yamukluk belki tıpplastiyle düzelir bı konuşun doktorla. Bende de var biraz ama başka sorunlardan ona gelene kadar takmaya sıra gelmedi onaHayır sadece kemikliydi.
Merhaba teşekkür ederim..Merhaba burnunuz çok güzel olmuşçok ufak bir yamukluk var inanın göze batmıyor sizin kadar kimse incelemeyecek zaten. Özgüveninizi çok etkiliyorsa kendinizi kötü hissediyorsanız küçük bir ameliyatla düzeltilebilir ama bence revizyona gerek yok böyle çok küçük bir durum için tekrar ameliyat olup o sürece girmeyin derim
Merhaba tıpplasti hiç duymamıştım araştırayım. Sizde ne sorunlar oldu ?Dediğiniz gibi var o yamukluk belki tıpplastiyle düzelir bı konuşun doktorla. Bende de var biraz ama başka sorunlardan ona gelene kadar takmaya sıra gelmedi onaasimetridir dedim şükrettim
Bende kemer kalmıştı onu torpuledi küçük bir revizyon yaptı aynı tipplasti gibi burun ucumu da kaldırdı tabi yine kesi atıldı yine bant oldu ama tampon olmadıMerhaba tıpplasti hiç duymamıştım araştırayım. Sizde ne sorunlar oldu ?