S sweetsel Üye Kayıtlı Üye 30 Ekim 2013 89 12 18 8 Mart 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi sweetsel #1 Merhaba 6 aylık kızım icin egitici kitap setleri arıyorum. 2 yasa kadar olanları alacagım.
F Furada Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Aralık 2014 344 22 48 46 8 Mart 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi sweetsel #2 sweetsel .!.: Merhaba 6 aylık kızım icin egitici kitap setleri arıyorum. 2 yasa kadar olanları alacagım. Genişletmek için tıkla... Bende cok var resmi kabul etmiyor dosya boyutu nedeni ile diyor whatsapp varsa özelden yazın bana
sweetsel .!.: Merhaba 6 aylık kızım icin egitici kitap setleri arıyorum. 2 yasa kadar olanları alacagım. Genişletmek için tıkla... Bende cok var resmi kabul etmiyor dosya boyutu nedeni ile diyor whatsapp varsa özelden yazın bana
Azra Ece Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Şubat 2015 745 189 73 38 8 Mart 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi sweetsel #3 Furada .!.: Bende cok var resmi kabul etmiyor dosya boyutu nedeni ile diyor whatsapp varsa özelden yazın bana Genişletmek için tıkla... Tlf.unuzun kamera yerine girip, fotoğraf boyutunu küçültün, sonra tekrar foto çekip deneyin, olur inşallah, benimki de öyle oluyuyordu bugün
Furada .!.: Bende cok var resmi kabul etmiyor dosya boyutu nedeni ile diyor whatsapp varsa özelden yazın bana Genişletmek için tıkla... Tlf.unuzun kamera yerine girip, fotoğraf boyutunu küçültün, sonra tekrar foto çekip deneyin, olur inşallah, benimki de öyle oluyuyordu bugün
F Furada Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Aralık 2014 344 22 48 46 8 Mart 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi sweetsel #4 Azra Ece .!.: Tlf.unuzun kamera yerine girip, fotoğraf boyutunu küçültün, sonra tekrar foto çekip deneyin, olur inşallah, benimki de öyle oluyuyordu bugün Genişletmek için tıkla... Deniyorum teşekkür ederim
Azra Ece .!.: Tlf.unuzun kamera yerine girip, fotoğraf boyutunu küçültün, sonra tekrar foto çekip deneyin, olur inşallah, benimki de öyle oluyuyordu bugün Genişletmek için tıkla... Deniyorum teşekkür ederim
S sweetsel Üye Kayıtlı Üye 30 Ekim 2013 89 12 18 14 Mart 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi sweetsel #5 güncel