6 ay sonra gelen mutluluk:)

xxxxxangel

GÖBÜŞÜ BEBİŞLİ:)
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2009
1.212
6
slm arkadaslar bundan 6 ay once kımyasal düşük yasamıstım artık her ay kırmızıları gordugumde umutsuzluga kapılıodum bu ay artık bosvermıstım araya ramazanında gırmesınden dolayı 2 yada 3 kez ancak ılıskıye gırebıldık ama bu arada dualarımı hep yaptım hep hayırlı evlat ıstedım Rabbimden ve hıc umudum olmadıgı zamanda test yaptım ve cıft cızgıyı gorum bhcg 1898 cıktı ve vajınal ultrasyonda bı mercımek gordukkaydirigubbakcemile3cok mutluyum Rabbım ısteyen herkese nasıp etsın bu mutlulugu:Saruboceq::Saruboceq:

cok saol canım evet cok guzel bır süprız yaptı sanada hayırlı dogumlar saglıcakla kucagına al inşopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Tabrik ederim canım Sağlıkla gelsin meleğin inşallah...
Ne güzel duaların kabül olmuş
Rabbim isteyen herkese nasip etsin mucizeden...

aa çok sevindimm yaa .hayırlısı olsun .mercimeğinle uzun ömürler dilerim tabi ondan önce allahım sağlıcakla kucağına versin

Tebrikler canım sağlıcakla büyüsün mercimeğin:1hug:
Darısı benim gibi bekleyenlere olsun inşallah:Saruboceq:

tebrikler canım sağlıkla kucağına alman dileğiyle
darısı başımıza inşlhhhopuyorumnanaktan

cok tesekkurler canlarım ınanın tek kendım ıcın deıl tum bebiş ısteyenlere dua edıordum ve halende edıyorum Rabbım en kısa ve hayırlı zamanda yuzunuzu guldursun inş:Saruboceq:

tebrikler canım...allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin....
haziran annesi olacaksın sanırım..sayfaya bekliyoruz...

tebrikler canım...allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin....
haziran annesi olacaksın sanırım..sayfaya bekliyoruz...

cok saol canım aslında suan6 haftalık olmam gerekıodu sat a gore ama gec dollenme olmus sanırım 2 bucuk haftalık dedı dr um galıba hazıran annesı olacagım ugrarım canım sayfanıza

canim arkadasim inan ben cok mutlu oldum ya.biliyosun o cok üzücü günleri nasil atlattigimizi,ve bugünleri nasil iple cektigimizi.iste o iple cektigimiz gün senin icin geldi.sen bu güzelligi,bu mutlulugu hakettin bitanem.seni tebrik ediyor ve Allahimdan saglikla,sihhatle kucagina almani diliyorum.cok öpt angelcim kendine cok iyi bakopuyorumnanaktan

:nazar::nazar::nazar:

CtNO-1pe-1.jpg

:nazar::nazar::nazar:

canim arkadasim inan ben cok mutlu oldum ya.biliyosun o cok üzücü günleri nasil atlattigimizi,ve bugünleri nasil iple cektigimizi.iste o iple cektigimiz gün senin icin geldi.sen bu güzelligi,bu mutlulugu hakettin bitanem.seni tebrik ediyor ve Allahimdan saglikla,sihhatle kucagina almani diliyorum.cok öpt angelcim kendine cok iyi bakopuyorumnanaktan

çok saol kanaryam sızın sayenızde atlattım o zor gunlerı sız olmasaydınız zordu bıraz sende herseyın en ıyısını hakedıyosun inş sende hemen hamıle kalırsın canım benım ıcıme doguyor cok yakın zamanda sendende guzel haberler alacagız cok opuyorum canım benım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

X