Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok fazla cnm verdgn fiyat bu fiyata satamzsin hem ikinci el hem biraz daha makul olmali
200/300 tl ye ne setler arabalr var
Aslında satasım yoktu evde yer yok satmam gerekıyor:) buarada ben arabayı 1800 gibi fiyata aldım. Ve kullanamadım . Fotoğraftnda görmüş olduğunuz gibi farklı tarz yolda bıle çok kişi nerden aldınız dıe soruyordu. Türkiyede yok. Marka murano
siz bana bu durumda güvenmezseniz ben size nasıl güveneceğim peki o kadar yazı okudum ki siz de beni anlayın kusura bakmayın ama
Siz beni ne kadar tanıyorsanız ben de sizi o kadar tanıyorum yani kısacası hiç tanımıyoruz birbirimizi ben zaten siz ürünü gönderin gelsin ben de parayı göndereyim demedim bi kısmını göndermeden bi kısmını alınca gönderirim diye düşünmüştüm elinizdeki ürün değerli olabilir bi şey demiyorum ancak aynı fiyata sıfır daha alt model bir şey de alabilirim az para değil insan çekiniyor sonuç olarak ürün sizin tabi siz bilirsiniz size iyi satışlar