• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El 6 ay kullanılmış İngiltereden alınmış bebek arabası

Adatam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2011
1.841
2
108
36
Bebek arabamdan çok memnumdum fakat hamile kalınca şimdi ikiz bebek arabası aldım . Aydındayım. Fiyatı 800 tl. Tüm set dahil fiyatı...

Bebek arabamız...

Eklentiler

• $image.jpg
    $image.jpg
    10,7 KB · Görüntüleme: 100
  • $image.jpg
    $image.jpg
    51,4 KB · Görüntüleme: 99
Cok fazla cnm verdgn fiyat bu fiyata satamzsin hem ikinci el hem biraz daha makul olmali
200/300 tl ye ne setler arabalr var

Cok fazla cnm verdgn fiyat bu fiyata satamzsin hem ikinci el hem biraz daha makul olmali
200/300 tl ye ne setler arabalr var

Aslında satasım yoktu evde yer yok satmam gerekıyor:) buarada ben arabayı 1800 gibi fiyata aldım. Ve kullanamadım . Fotoğraftnda görmüş olduğunuz gibi farklı tarz yolda bıle çok kişi nerden aldınız dıe soruyordu. Türkiyede yok. Marka murano

Aslında satasım yoktu evde yer yok satmam gerekıyor:) buarada ben arabayı 1800 gibi fiyata aldım. Ve kullanamadım . Fotoğraftnda görmüş olduğunuz gibi farklı tarz yolda bıle çok kişi nerden aldınız dıe soruyordu. Türkiyede yok. Marka murano

pembe olmazaydı alırdım çok uygun bence

Erkek geliyor deseene;) hadi hayirlisi olsun. Bnm de ikinci erkek olmasa buna devam ederdim belki aama bizi anca ikiz arabasi paklar:)

Esime de sorayim;) uygun derken siz soyleyin fiyati uyarsa anlasiriz.

Çoookk güzelmiş ,benimde kızım olucak bi bebek arabamız kaldı eksik geri herşeyimiz tamam
ama en fazla 400-500 bütçe ayırabilicem bende
arabanızı çok beğendim rengi mükemmel 2-3 haftaya kadar bakalım kısmet

Eşim ztn kullanmıcaz 500 e ver biri faydalansın bari dedi artık bakın hangını ısterse yanlış anlamazsanız kıyafet de yollayacağım yanında eger ıstersenız tertemız duzgün

en son 500 diyorsunuz yani peki kargo ne tutar hiç biliyor musunuz bir de ödemeyi nasıl halledicez yanlış anlamazsanız burada birçok şey okudum hiç de alışveriş yapmadım doğrusu yarısı göndermedeen yarısı gönderdikten sonra şeklinde olsa siz uyar mı

Valla ben de hııc satıs yapmadım burdan satıs yapan ark a bı sorayım nasıl yapıyormus dıe. Kargoya karısmam çünkü ben fıyatı sızde farkındasınız cook dustum hatta anneme kalsa bekle belkı abının kızı olur satma dııp duruyordu ama yerım yok dıe ztn kullanmıcm bırı faydalansın dedım. Kargo bence 30-40 ı gecmez ama tabı sormak lazım. Hangısı en uygunsa bakarım sizın ıcın olmadı onunla yollarım

Yzım cıkmamış buarada ücreti tamamen almadan gönderememki arkadas da hiç öyle satış yapmamış

siz bana bu durumda güvenmezseniz ben size nasıl güveneceğim peki o kadar yazı okudum ki siz de beni anlayın kusura bakmayın ama

siz bana bu durumda güvenmezseniz ben size nasıl güveneceğim peki o kadar yazı okudum ki siz de beni anlayın kusura bakmayın ama

Valla arkadaslara da sordum ben hıc oyle satıs yapmadım dıo ne bıleyım. htta topikdeki arkadas para geldiğinde ertesi gün kargolattım dio .

Ben satıcıyım satmak ıstemesem koymamki ürünü ama alıp da ya para gelmezse die insan tedırgın oluo . Yada güvenilir bı sıteden satıs yapabılırız ama ordan da onlar komısyon alacak

Siz beni ne kadar tanıyorsanız ben de sizi o kadar tanıyorum yani kısacası hiç tanımıyoruz birbirimizi ben zaten siz ürünü gönderin gelsin ben de parayı göndereyim demedim bi kısmını göndermeden bi kısmını alınca gönderirim diye düşünmüştüm elinizdeki ürün değerli olabilir bi şey demiyorum ancak aynı fiyata sıfır daha alt model bir şey de alabilirim az para değil insan çekiniyor sonuç olarak ürün sizin tabi siz bilirsiniz size iyi satışlar

Siz beni ne kadar tanıyorsanız ben de sizi o kadar tanıyorum yani kısacası hiç tanımıyoruz birbirimizi ben zaten siz ürünü gönderin gelsin ben de parayı göndereyim demedim bi kısmını göndermeden bi kısmını alınca gönderirim diye düşünmüştüm elinizdeki ürün değerli olabilir bi şey demiyorum ancak aynı fiyata sıfır daha alt model bir şey de alabilirim az para değil insan çekiniyor sonuç olarak ürün sizin tabi siz bilirsiniz size iyi satışlar

Haklısınız ama sizde beni anlamıyorsunuz şimdi siz yarısını verınce ben ürünü gönderirken anca kargodan öğrenirsiniz o an hesaba geçmeli para yani o kdr indirim yaptım ben ztn byle de bı durum olunca ınsan ya yarısını göndermezse die düşünüyor doğal olarak.

Back