Bebek Beslenmesi 6 ay bebek beslenmesi yemek tariflerini gelin paylaşalım

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

kewok

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2010
22
0
36
İstanbul
Merhaba tecrübeli ve yeni anneler hepinizin bildiği gibi bebeklerin ençok anneleri zor durumda bırakan kısmı yemeğe geçişler o yüzden gelin hepimiz bebeklerimiz için tecrübe ve deneyimlerimizi paylaşalım kahvaltıda ne veriyoruz çorba tarifleri günlük yemek yeme düzeni herşeyi paylaşalım lütfen yardımcı olursanız çok mutlu olurum teşekkürler.....

bebeişlerimizin en sevdiği yemek tarifleri diye bir topik var zaten,istersen ordan bak onlarca sayfa çok işe yarar tarifler var.menüleri,yemek düzenlerini de paylaşmışlar

Aslında 6 ay sadece annesütüyle beslenmiş bir bebeğin. 6 ay sonrasında ek gıdalara aşama aşama nasıl başlayacakları ve bir günlük menuleri hakkında bir başlık açılmalı. Bebek beslenmesi ile ilgili çokça başlık açılmış ama okumaya kalkıldığında insanın kafası karışıyor. Konular karman çorman. Her kafadan bi ses çıkmış.Kusuruma bakılmasın lütfen. Bu benim şahsi fikrim.

haklisin arkadas bende sana katiliyorum her kafadan farkli sesler cikiyor soylr duzgun bir sey goremedim bende.ayrica 3 aylikken ek gidaya baslayanlari bile okuyunca hayrete dustum dogrusu.gercekten sacma..

haklisin arkadas bende sana katiliyorum her kafadan farkli sesler cikiyor soylr duzgun bir sey goremedim bende.ayrica 3 aylikken ek gidaya baslayanlari bile okuyunca hayrete dustum dogrusu.gercekten sacma..

ayynennn cnm yaa..kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…