- 13 Ekim 2017
- 622
- 439
- 23
- 42
- Konu Sahibi ingiliccekarakter
-
nemli bezle biraz ovdum. zararı var mıEvet olur .Sertlik olan bölgeye kolanyali pamuk koyun.Sabah sertlik de artış olursa bir aile hekimine goturursunuz...
ateşi vardı ilaç verdim geçti çok sağol canımOldu geçiyor merak etme sadece ateşine dikkat et
Masaj yapmak iyi mi geliyor ,zarar mı veriyor o kısmını hatırlayamadığım için yazmadım ama kolanyali pamuk koyun diye özellikle söylüyorlar.Bir de netten araştırın...nemli bezle biraz ovdum. zararı var mı
Koldan mı aşı yaptılarBizde hiç olmadı ama hemşire bütün kolu bile sisebilir diye uyariyordu.
Elleri kolları sürekli hareketli olduğu için aşı kusabiliyormus..
Yine de gecmezse mutlaka götürün Dr a.
Geçmiş olsun.
İki bacak bir kolKoldan mı aşı yaptılar
Bacaklarından yapılıyor bu aşılar
Canım ben tam hatırlamıyorum bacaktir muhtemelen, küçük daha çünkü.Koldan mı aşı yaptılar
Bacaklarından yapılıyor bu aşılar
Ben yeni yaptırdımCanım ben tam hatırlamıyorum bacaktir muhtemelen, küçük daha çünkü.
O zaman da bacak için aynı şey geçerli, hareketli sonuçta, bizim gibi tutamazlar.
Olabilir diyordu hemşire çok net hatırlıyorum.
Ben çok evhamliydim bebeğim alerjikti.
Aşının tarihine kadar soruyordum, onlar da panik yapmayim diye ayrıntılı anlatıyorlardı.
Üç iğneyide bacaklarından yaptılar bizimkineİki bacak bir kol
Sorun tabi, can kulağıyla da dinleyin :)Ben yeni yaptırdım
Acayip stres oluyorum bende soruyorum ama dinleyemiyorum valla :)
Sabah hemşireyi arayıp sorsanız daha iyi benceikisi de bacaktan oldu ve ikisinde de kızarıklık ve sertlik var.
hemşireye gittim sordum aşı dağılmamış şimdi soğuk kompres yap iki gün sonra ovala şimdi ovalarsan ağrır dedi ama ben bugün ovalamaya başlıcam.Sabah hemşireyi arayıp sorsanız daha iyi bence
Avuç içine bakıp bakıp duruyorum bebeğimin aşı için büyük gibi
Normalde enfeksiyon belirtisi bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?