- 4 Aralık 2009
- 2.616
- 877
- 248
- Konu Sahibi ozlenen2010
-
bana doktorum previt possitive verdi vitamin mineral ve folik asit için onu kullanıyorum cnm . bu tür vitamin yiyecek olarak nelerde olur pek bilmiyorum ama tablet kullanabilir doktoruna danışsınCanım sağolasın içimi rahatlattin d3 vitamin eksikliği hakkında bir bilgin varmi canım benim degilde asilamasi tutmayan bir arkdas icin soruyordum ne yemesi lazım acaba
Özlenen merhaba.Bugün kontrole gittim.Adetimin 9.günü ve 1 yumurtam oluşmuş 19 mm olmuş bu sefer erken büyüdü.Doktor e2 tahlili istedi.300 üzerindeyse çatlatma iğnemi vurulacam.Sonucu bekliyorum.6 gündür iğne yapıyorum.3.aşılamamı Allahın izniyle yaptıracam inşallah.bana doktorum previt possitive verdi vitamin mineral ve folik asit için onu kullanıyorum cnm . bu tür vitamin yiyecek olarak nelerde olur pek bilmiyorum ama tablet kullanabilir doktoruna danışsın
süper bence maşallah güzel büyümüş yumurtan :) hadi hayırlısı olsun inşallah , bende bugün 3. iğnemi yaptım pazartesi gidecem :)Özlenen merhaba.Bugün kontrole gittim.Adetimin 9.günü ve 1 yumurtam oluşmuş 19 mm olmuş bu sefer erken büyüdü.Doktor e2 tahlili istedi.300 üzerindeyse çatlatma iğnemi vurulacam.Sonucu bekliyorum.6 gündür iğne yapıyorum.3.aşılamamı Allahın izniyle yaptıracam inşallah.
canım ya kusura bakma mesajı şimdi gördüm , çok çok geçmiş olsun , aynı durumu bende yaşadım , 6 7 tane yumurtam oldu ishal karın ağrısı başlamıştı , doktorum çabuk farkedip aşılamamı iptal etmişti , şimdi nasılsın inşallah hamilesindirMerhaba kızlar bende temmmuzda ilk aşılamamı oldum dozlar fazla geldi ve ohss olup 1 hafta hastanedeyattım çok zor günlerdi
Yumurtalar çok gelişmiş aşılamadan sonrada yeni yum. Gelişmiş hep
yani az doz olması az yumurta olması daha iyi
şimdi adet olursam :) 1 haftaya kadar yeni asılamam baslıyacak
hakkında hayırlısı olsun cnm .. Rabbim yüzünü güldürsün inşallahBenim aşılamam başladı iğneler
yarın kontrol var bakalım ne durumda ne zaman yapılcak aşılama inş. Bu son olur hepimiz için çok zor çok yorucu
Meraba canim oncelikmle hayirli olsun bebegin bende uc asi yaptirdim ilk ikisi tutmadi ucuncu tuttu ama dusuk oldu kimyasalmi bilmiyom deger az artti kanamam vardi dustu kendiliginden simdi iklemdeyim tup mu yaptirsam yoksa tekrar bi defa daha asimi denesem diyorum tup cok masrafli ve zor geliyo sizde sorun ne bu arada asilar tutmus yine dusukte olsa bizde pco ve esimde morfoloji sorunu vardi ins hic biseye gerek kalmaz biz bunlari dusunurkenbu arada 7. aşılamamı oldum , bugün 6. günüm hayırlısı artık ,, bu son aşılamam eğer tutmazsa uzunca bir zaman denemeyi düşünmüyorum :) her aşılamada biraz daha yaşlandığımı hissediyorum ..
merhaba cnm tşklr.Allahım isteyen herkese nasip etsin , eşimde varikosel vardı sayı azlığı , bende kanda pıhtılaşma var , kan sulandırıcı kullanıorum ,, sende doktoruna bir danış ,,bir kez daha aşılama dene bencede cnmMeraba canim oncelikmle hayirli olsun bebegin bende uc asi yaptirdim ilk ikisi tutmadi ucuncu tuttu ama dusuk oldu kimyasalmi bilmiyom deger az artti kanamam vardi dustu kendiliginden simdi iklemdeyim tup mu yaptirsam yoksa tekrar bi defa daha asimi denesem diyorum tup cok masrafli ve zor geliyo sizde sorun ne bu arada asilar tutmus yine dusukte olsa bizde pco ve esimde morfoloji sorunu vardi ins hic biseye gerek kalmaz biz bunlari dusunurken
Saol canim evt bende bi defa daha sansimi. Denemek istiyorum ins tutar bu seferde sen baya tecrubelisin asilamada canim asi yapildiktan sora nasil yaptin yattinmi surekli bide asi yapildiktan sora islemden sora yattinmi hicmerhaba cnm tşklr.Allahım isteyen herkese nasip etsin , eşimde varikosel vardı sayı azlığı , bende kanda pıhtılaşma var , kan sulandırıcı kullanıorum ,, sende doktoruna bir danış ,,bir kez daha aşılama dene bencede cnm
bu aşılamadan sonra 10 dk yattım , hemşire kaldırdı beni , 1 saat yol sürüyor zaten , evde ağır iş yapmadm ama sürekli yatmadım , bulaşıktı çamaşırdı yavaş yavaş işlerimi hallettim , doktorda zaten ağır iş yapma ama cam bebek gibide yatma demişti .Saol canim evt bende bi defa daha sansimi. Denemek istiyorum ins tutar bu seferde sen baya tecrubelisin asilamada canim asi yapildiktan sora nasil yaptin yattinmi surekli bide asi yapildiktan sora islemden sora yattinmi hic
Anladim canim cok saol tsk bende diger asilarimda islem yaptigi masada 20 dk yatirirdi dr sorada idada bi saat dinlendirip gonderirdi.o ilk asilarimin ikiside tutmadi evdede test gunune kadar yatardim ama bu son asilamada islem yaptigi masada bacagimi diyerirnin ustune atti boyle bekle 40 dk dedi ama cok sikismistim 30 dk bile duramadim lavaboya gittim iki uc damla kan gelmisti sorada cikmtik eve geldik ilk gunler zaten baya agrim olmustu yattim dinlendim ama sora ki gunlerde dedigin gibi gezdim is yaptim ama agir is degil tabi tuttu digerlerinde cok yattim hic os yapmadim ama tutmadi ilgisi yok bencede onla dinlenmek asidan sora yatmak filan ama bana hic ilac vermediler purogestan filan hic kullanmadim asilardan sora normalde veriyomus cogu dr ama ben hic kullanmadim vermediler bu sefer yaptirirsam soleyecegim vermezse hakkimiza hayirlisi olsun ins canimbu aşılamadan sonra 10 dk yattım , hemşire kaldırdı beni , 1 saat yol sürüyor zaten , evde ağır iş yapmadm ama sürekli yatmadım , bulaşıktı çamaşırdı yavaş yavaş işlerimi hallettim , doktorda zaten ağır iş yapma ama cam bebek gibide yatma demişti .
ewet canım yatmakla pek alakası yok , Allah ol derse oluyor , Rabbim hayırlısını versin ,, bende crinone jel kullandım ,, doktoruna kan sulandırıcı kullanman konusundada sor istersen , hiç olmassa coraspin 100 kullanabilirsinAnladim canim cok saol tsk bende diger asilarimda islem yaptigi masada 20 dk yatirirdi dr sorada idada bi saat dinlendirip gonderirdi.o ilk asilarimin ikiside tutmadi evdede test gunune kadar yatardim ama bu son asilamada islem yaptigi masada bacagimi diyerirnin ustune atti boyle bekle 40 dk dedi ama cok sikismistim 30 dk bile duramadim lavaboya gittim iki uc damla kan gelmisti sorada cikmtik eve geldik ilk gunler zaten baya agrim olmustu yattim dinlendim ama sora ki gunlerde dedigin gibi gezdim is yaptim ama agir is degil tabi tuttu digerlerinde cok yattim hic os yapmadim ama tutmadi ilgisi yok bencede onla dinlenmek asidan sora yatmak filan ama bana hic ilac vermediler purogestan filan hic kullanmadim asilardan sora normalde veriyomus cogu dr ama ben hic kullanmadim vermediler bu sefer yaptirirsam soleyecegim vermezse hakkimiza hayirlisi olsun ins canim
Saol canim evt bu sefer yine asi yaptirirsam jel filan isteyecegim kendi vermesede zaten bu dusukte kanamam gelirken dr kan pihitilasmasina karsi igne vermisti onlem icin ondan olabilir die dusundu heralde her ihtimale karsi kullandirdi heralde ama yinede dusuk oldu ins bu seferde yine olursa kullanacagim ilac pihiti icindeewet canım yatmakla pek alakası yok , Allah ol derse oluyor , Rabbim hayırlısını versin ,, bende crinone jel kullandım ,, doktoruna kan sulandırıcı kullanman konusundada sor istersen , hiç olmassa coraspin 100 kullanabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?