Arkadaşlar, 6-9 aylık kış dönemi için;
Tulum, pantalon, sıfır kollu zıbın,mont-ceket vs. ürünler arıyorum. Elinde olanlar resim ve fiyat bilgisi verebilirler mi?
Tulum, pantalon, sıfır kollu zıbın,mont-ceket vs. ürünler arıyorum. Elinde olanlar resim ve fiyat bilgisi verebilirler mi?
carters ayakkabi varsifir. 6-9 ay birde giyilmis 5li body var paketinde. yazlik vardaha cok bende ama bi bakayim. birde carters set var ama 18 ay sifir etiketli
giyilmis isterseniz cok az giyilmis polar disney ceket var mothercare elbisemiz var ama kac ay bakmam lazim. carters elbisemizde var ama 6 ay o. birde 6 aylik carters polar takim var benim kizim 9 aylik hala giyebiliyor.
Ben öncelikle kışlık ürünler bakıyorum. Kıyafetler giyilmiş olabilir tabiki. Ben de 6 aylık bazı tulumlar var ama olmuyo. O nedenle 6-9 ay aralığı belirttim. Eğer bu aralıkta ürünlerinz varsa bakmak isterim tabiki.
Ben öncelikle kışlık ürünler bakıyorum. Kıyafetler giyilmiş olabilir tabiki. Ben de 6 aylık bazı tulumlar var ama olmuyo. O nedenle 6-9 ay aralığı belirttim. Eğer bu aralıkta ürünlerinz varsa bakmak isterim tabiki.
Kapusonlu 6_9lcw 2 kere giydik
Elbise kalin 6_9 ay lcw 1 kere giydik
Beyaz kadife civil 1 kere giyildi
Digerleri hic giyilmedi hepsi 6_9 ay patikler 19 20 no