• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El 6-9 aylık kız bebek kıyafetleri arıyorum.

ayzeze

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2012
1.252
342
123
Arkadaşlar, 6-9 aylık kış dönemi için;
Tulum, pantalon, sıfır kollu zıbın,mont-ceket vs. ürünler arıyorum. Elinde olanlar resim ve fiyat bilgisi verebilirler mi?

Tulum, pantalon, sıfır kollu zıbın,mont-ceket vs. ürünler arıyorum. Elinde olanlar resim ve fiyat bilgisi verebilirler mi?

bende disney 4lu talim var body, pantolon, ev patigi ve onluk. disarda giyilecek seyler degil. ev ici takimi.sifirdir.

Sadece 1 ürün mü var? Ben toplu almak isterim o yüzden sordum

carters ayakkabi varsifir. 6-9 ay birde giyilmis 5li body var paketinde. yazlik vardaha cok bende ama bi bakayim. birde carters set var ama 18 ay sifir etiketli
IMG-20151001-WA0002.jpeg
Screenshot_2015-10-10-01-03-30.jpg

Sadece 1 ürün mü var? Ben toplu almak isterim o yüzden sordum

giyilmis isterseniz cok az giyilmis polar disney ceket var mothercare elbisemiz var ama kac ay bakmam lazim. carters elbisemizde var ama 6 ay o. birde 6 aylik carters polar takim var benim kizim 9 aylik hala giyebiliyor.

Ben öncelikle kışlık ürünler bakıyorum. Kıyafetler giyilmiş olabilir tabiki. Ben de 6 aylık bazı tulumlar var ama olmuyo. O nedenle 6-9 ay aralığı belirttim. Eğer bu aralıkta ürünlerinz varsa bakmak isterim tabiki.

Kizim 6 aylik 1 yas giyiyor giyemedigi ve hic giymedigi kiyafetlerimiz var

Elbise badiler patik kapsonlu sweat yelek beyaz kadife dantelli tkm bere gibi ... yarin resimlerini atarim .

Ben öncelikle kışlık ürünler bakıyorum. Kıyafetler giyilmiş olabilir tabiki. Ben de 6 aylık bazı tulumlar var ama olmuyo. O nedenle 6-9 ay aralığı belirttim. Eğer bu aralıkta ürünlerinz varsa bakmak isterim tabiki.

yarin resim eklerim. carters ayakkabilar 6-9 ay yaziyor etiketinde.

Yarın istersen resmlerini atarım benim bebeğim daha yeni yaşına girdi hepsi yep yeni ve tertemiz atabilirim resimlerini

6 9 ay tulum mothercare marka dısney war Bırde foto cekmemıslm düşünürsen 15 lıra ıkısı

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    120,3 KB · Görüntüleme: 60
  • image.jpeg
    image.jpeg
    91,1 KB · Görüntüleme: 62
Kapusonlu 6_9lcw 2 kere giydik
Elbise kalin 6_9 ay lcw 1 kere giydik
Beyaz kadife civil 1 kere giyildi
Digerleri hic giyilmedi hepsi 6_9 ay patikler 19 20 no
20151123_085056-1.jpg

3 den fazla arıyorum/satıyorum konusu açmak yasak.Lütfen bölüm kurallarını okuyunuz.

Back