Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar, 6-9 aylık kış dönemi için;
Tulum, pantalon, sıfır kollu zıbın,mont-ceket vs. ürünler arıyorum. Elinde olanlar resim ve fiyat bilgisi verebilirler mi?
bende disney 4lu talim var body, pantolon, ev patigi ve onluk. disarda giyilecek seyler degil. ev ici takimi.sifirdir.
Sadece 1 ürün mü var? Ben toplu almak isterim o yüzden sordum
Sadece 1 ürün mü var? Ben toplu almak isterim o yüzden sordum
Kizim 6 aylik 1 yas giyiyor giyemedigi ve hic giymedigi kiyafetlerimiz varArkadaşlar, 6-9 aylık kış dönemi için;
Tulum, pantalon, sıfır kollu zıbın,mont-ceket vs. ürünler arıyorum. Elinde olanlar resim ve fiyat bilgisi verebilirler mi?
Ben öncelikle kışlık ürünler bakıyorum. Kıyafetler giyilmiş olabilir tabiki. Ben de 6 aylık bazı tulumlar var ama olmuyo. O nedenle 6-9 ay aralığı belirttim. Eğer bu aralıkta ürünlerinz varsa bakmak isterim tabiki.
Kapusonlu 6_9lcw 2 kere giydikBen öncelikle kışlık ürünler bakıyorum. Kıyafetler giyilmiş olabilir tabiki. Ben de 6 aylık bazı tulumlar var ama olmuyo. O nedenle 6-9 ay aralığı belirttim. Eğer bu aralıkta ürünlerinz varsa bakmak isterim tabiki.