Bebek İkinci El 6-9 ay erkek bebeklere şahane baharlık kombinler, hepsi marka, hepsi kalite ;)

1 numaranın parasını ödedi bile arkadas..
diğerlerinden begendikleriniz olursa vereyim elden güzel olur
özel mesaj atamıyorsunuz sanırım, ben size özelden mail adresimi yazıyorum şimdi

her biri ancak bir iki kez giyildi. kot salopet sıfır. onu giydirmekte gec kaldım. denediğimzde artık kuculmustu, ama oglumun uzerinde oyle şirin durdu ki giydiremediğime cok uzuldum.. lcw kadife salopetimiz de cok cici. bu sezonun ürünü zaten, cok cok az kullanıldı. gömlek pantalon takımımız sadece 1 kez yıkandı.. belindeki kemer, pacalardaki detayla şahane..

bıu da benim kombinim yazmısın ne kadar yürüteç e fiyat ve hasarlı değilse anlaşırsak yürüteçle beraber alcaklarım var senden cnıo m dön bana hemen

Badilerin boyu alttan çıtçıtlı haliyle 40 cm oluyor. Yakalı uzun kollu olan biraz daha uzun. Sen sizin badileri alttan çıtçıtlayıp bi ölç ona göre bi pay biç istersen olur mu olmaz mı diye. Ayakkabılar size kesin olur bence. Su anda 17-18 olana o ayakkabılar tam gelir. Cam biberonun resmini bilgisayara geçince atayım. Telefondan yazıyorum da şimdi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…