Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1Eki Görüntüle 933911 mother care, bir kez yıkandı, sayılı giyildi
Eki Görüntüle 933912 panço, astarlı şahane bi pantalon, bir kez yıkandı sayılı giyildi
Eki Görüntüle 933913 bu da benim kombinim :)
2Eki Görüntüle 933914 beyaz badi 1 kez yıkandı, lekesiz tertemiz, kot salopet sıfır..
3Eki Görüntüle 933920 en sevdiklerimizdendi, takım, 1 kez yıkandı, sayılı giyildi..
4Eki Görüntüle 933921 lcw marka polo yaka badi, 1 kez yıkandı
Eki Görüntüle 933922 lcw marka salopetle kombinliyorduk, salopet de 1 kez yıkandı...
5Eki Görüntüle 933923 bunun kombini yok :) lcw marka, 6-9 ay yazıyor ama 12 -18e daha uygun
6Eki Görüntüle 933928 Eki Görüntüle 933929 Eki Görüntüle 933930 Eki Görüntüle 933931 bunlar da 6-9 ay ayakkabılar, yeniden farksız..
Hepsi marka, hepsi kalite, tertemizler![]()
bıu da benim kombinim yazmısın ne kadar yürüteç e fiyat ve hasarlı değilse anlaşırsak yürüteçle beraber alcaklarım var senden cnıo m dön bana hemen
üff hadi ya peki yürüteci kaça satmıtın aklımda kalmasıncanım yurutec, ilk gömlekli kombin ve kot salopet satıldı canım, diğerleri duruyor
Sadece 10 tlye verdim yürüteci:)üff hadi ya peki yürüteci kaça satmıtın aklımda kalmasın![]()
bende yürüteç arıyorum ama bulamadımsadece 10 tlye verdim yürüteci:)
Bulursun umarım. Satanlar vardı sanki forumda bi ararsan denk gelir muhakkakbende yürüteç arıyorum ama bulamadım![]()
beyaz badi 1 kez yıkandı, lekesiz tertemiz, kot salopet sıfır.
canım bu 12 tl mi
1 3 4 sadece mavi badii ve 5 v4e sandalet
1 satıldı, 3 numaralı takım, mavi badi ve sandalet 25 yapıyor. 5 numaradki turuncu pantalon baya buyuk 1,5 yaş civarı kalıbı, yine de düşünüyor musun canım?
canım biberonu hemn özele fotosunu atarmısın bakkmak istiyorum![]()
Biberonun resmini akşam atarım canım şu an bilgisayara geçemiyorum çocuktan
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi