Bebek İkinci El 6-9 ay erkek bebeklere şahane baharlık kombinler, hepsi marka, hepsi kalite ;)

elfriede

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2013
1.540
45
163
34
İstanbul
1 mother care, bir kez yıkandı, sayılı giyildi
panço, astarlı şahane bi pantalon, bir kez yıkandı sayılı giyildi
bu da benim kombinim :)

2 beyaz badi 1 kez yıkandı, lekesiz tertemiz, kot salopet sıfır..

3Eki Görüntüle 933920 en sevdiklerimizdendi, takım, 1 kez yıkandı, sayılı giyildi..

4Eki Görüntüle 933921 lcw marka polo yaka badi, 1 kez yıkandı
Eki Görüntüle 933922 lcw marka salopetle kombinliyorduk, salopet de 1 kez yıkandı...

5Eki Görüntüle 933923 bunun kombini yok :) lcw marka, 6-9 ay yazıyor ama 12 -18e daha uygun

6Eki Görüntüle 933928 bunlar da 6-9 ay ayakkabılar, yeniden farksız..

hepsi marka, hepsi kalite, tertemizler

1 numaralı kombin, gömlek 10, pantalon 10 (65e almıstım bu pantalonu), toplam 20 tl

2 numaralı kombin badiyle beraber 12 tl

3 numaralı kombin, zaten takım, sadece 12 tl, azıcık pamuklanma gördüğümden fiyatı uygun

4 numaralı kombin, badi 5, salopet 10, beraber 15 tl

5 numaralı pantalon 8 tl, rengi cok tatlı

6 numaralı ayakkabımız 7 tl

hepsi birbirinden guzel :)

İlk resimdeki gomlegi cok beyendim kac aylik acaba diger urunlerinde bedenlerini yazarsaniz birkacini alabilirim birde fatihte nerdesiniz

1 numarali kmbin ve 4 numarali kombini almak isterim fiyatta indirim yaparsaniz sevinirim hediye edicem cunku

hepsini yarı fiyatından da aza koydum zaten sadece panco pantalonu 65e almıştım inan. lcw salopet 25 badi 15 idi.

cok memnun kalırsın sectiklerinden, almayı dusunursen

beyaz badi 1 kez yıkandı, lekesiz tertemiz, kot salopet sıfır.

canım bu 12 tl mi

1numaralı kombin ve 4numaralı mobinde olan mavi bady ' i almak istiyorum toplam 25 yapıyor bu durumda yürüteçi hediye olarak alabiliyorum özelden banka hesp numaranızı verirseniz ödemenizi yaparım

1numaralı kombin ve 4numaralı mobinde olan mavi bady ' i almak istiyorum toplam 25 yapıyor bu durumda yürüteçi hediye olarak alabiliyorum özelden banka hesp numaranızı verirseniz ödemenizi yaparım

yürütec diğer ilanımdaki ürünlerle gitti canım

diğerlerini dusunursen hesap numaramı vereyim özelden

ya kusura bakmayın, ben özelden mesaj atanla siz aynı kişisiniz sandım... şimdi siz tekrar yazınca farkettim ki özelden yazan siz değilmişsiniz. dün gece bebegim hiç uyumadı, uykusuzluktan sanırım basım dumanlı resmen.. dalgınlığımın kusuruna bakmayın

ben fatihte edirnekapıya yakınım bu arada..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…