Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek İkinci El6-9 ay erkek bebek için astranot mont arıyorum.
MRB BENDE BU VAR ASTRONOT DEĞİL AMA ONUN KADAR SICAK TUTAR İÇİ KALIN MONTUM VAR 1 YAŞA KADAR OLUR SIFIR ÜRÜNDÜR GENELDE ÖRGÜ KAPŞONLULar GİYDİRDİRİLDİĞİ İÇİN KULLANILMAMIŞ YURTDIŞI ÜRÜNÜDÜR ALMAK İSTERSENİZ FİYAT KONUŞURUZ
Teşekkür ederim Canim ama belinin acilmamasi için astranot tulum dusunuyorum kucukyurek, post: 38346968, member: 264059"]
MRB BENDE BU VAR ASTRONOT DEĞİL AMA ONUN KADAR SICAK TUTAR İÇİ KALIN MONTUM VAR 1 YAŞA KADAR OLUR SIFIR ÜRÜNDÜR GENELDE ÖRGÜ KAPŞONLULar GİYDİRDİRİLDİĞİ İÇİN KULLANILMAMIŞ YURTDIŞI ÜRÜNÜDÜR ALMAK İSTERSENİZ FİYAT KONUŞURUZ[/QUOTE]
Tesekkur
Beden 6-9 ay mi?birde fiyat öğrenebilir miyim canimE="Ilir, post: 38374594, member: 639789"]Bizde bu var canım (C & A) İstersen resim gönderebilirim :)[/QUOTE]
Fiyat
Beden ölçusu 68 cm, ama 9 aya kadar kullanabilirsiniz canım. Omuzdan ayağa 59 cm + patikler, omuzdan ağa 43 cm. Eldivenleri de var :) Fiyat 45 tl kargo dahil.