11+3 ken gitmiştim doktor o şekilde çağırdı ense kalınlığını daha rahat ölçerim 12. Haftaya kalma dedi zaten 11-14 hafta arasında yapılıyorNe zaman yatırdın canım senin kaç hafta idi ?
Canım sen şuan kaç haftalıksın, bende haftaya çarşamba gideceğim11+3 ken gitmiştim doktor o şekilde çağırdı ense kalınlığını daha rahat ölçerim 12. Haftaya kalma dedi zaten 11-14 hafta arasında yapılıyor
Şu an 12 haftalığım canımCanım sen şuan kaç haftalıksın, bende haftaya çarşamba gideceğim
Canım maşallah cinsiyete az kaldı tahminde bulun mu doktorŞu an 12 haftalığım canım
Canım seninle aynı kaderi paylaşıyorum, bağışıklığım dahi çöktü 6. Haftada bir başladı bulantı ama tam başladı benimde, serumlar ilaçlar bana fayda etmiyor geçmiyor, iki gündür de kusuyorum Allah yardımcımız olsun tuzlu şeyler yemeni öneririm ağızdan pas tadi demir tadı gibi bir tadda var mıYarın 8 haftalık olacak bir haftadır inanılmaz bulantım var mutfağın önünden bile geçemiyorumilaç kullanıyor musunuz kizlar bulantı için
Hayır ağızda herhangi bir tat yok ama mutfağın önünden bile geçsem ogurmeye başlıyorum gecmiyo da. Mutfağa girip bı yumurta haslayayim diyene kadar mahvoluyorum hiç düzgün beslenemiyorumCanım seninle aynı kaderi paylaşıyorum, bağışıklığım dahi çöktü 6. Haftada bir başladı bulantı ama tam başladı benimde, serumlar ilaçlar bana fayda etmiyor geçmiyor, iki gündür de kusuyorum Allah yardımcımız olsun tuzlu şeyler yemeni öneririm ağızdan pas tadi demir tadı gibi bir tadda var mı
Doktorum ama panik yapmamı söyledi bu durumda, bebek senin depolarından alacak zaten dedi, bende senin gibiyim. Depresyona girdim resmen gözümü açmak bile istemiyorum, yiyebilirsin ekşi elme dene yeşil nektari uzun süreli iyi gelmiyor ama bir nebze rahatlatıyor birde doktoruna prilam diye bitkisel ilaç var onu sor bana iyi gelmedi aynıyım ama iyi gelenler var. Amin canım aminHayır ağızda herhangi bir tat yok ama mutfağın önünden bile geçsem ogurmeye başlıyorum gecmiyo da. Mutfağa girip bı yumurta haslayayim diyene kadar mahvoluyorum hiç düzgün beslenemiyorumaçlık da ayrıca bulantı yapıyor sonrasında napacagimi şaşırdım Allah yardımcımız olsun
Sorma sorma yatsam belim ağrıyor kalksam ogurmeye başlıyorum cennet neden anaların ayakları altında anladım şimdiDoktorum ama panik yapmamı söyledi bu durumda, bebek senin depolarından alacak zaten dedi, bende senin gibiyim. Depresyona girdim resmen gözümü açmak bile istemiyorum, yiyebilirsin ekşi elme dene yeşil nektari uzun süreli iyi gelmiyor ama bir nebze rahatlatıyor birde doktoruna prilam diye bitkisel ilaç var onu sor bana iyi gelmedi aynıyım ama iyi gelenler var. Amin canım amin
Evet aslında ikili test için gittiğimde doktor tahminde bulunup erkek dedi ama kesin de değil bir dahakine bakalım dediCanım maşallah cinsiyete az kaldı tahminde bulun mu doktor
Çok geçmiş olsun inşallah bir an önce atlatırsın bende senin gibiydim dramamine diye bir ilaç yazdı doktor günde 3 kere içebilirsin dedi ama ben sadece sabahları 1 kez içsem bile çok rahatlıyordumYarın 8 haftalık olacak bir haftadır inanılmaz bulantım var mutfağın önünden bile geçemiyorumilaç kullanıyor musunuz kizlar bulantı için
Hadi bakalım canım inşallah, sağlıklı olsun bu yıl erkek yılı diyorlar ama benimde içimden benim bebiş için erkek geçiyorEvet aslında ikili test için gittiğimde doktor tahminde bulunup erkek dedi ama kesin de değil bir dahakine bakalım dedierkek dediyse değişmez gibime de geliyor
Ay inşallah bana da böyle bir guzellik yaparÇok geçmiş olsun inşallah bir an önce atlatırsın bende senin gibiydim dramamine diye bir ilaç yazdı doktor günde 3 kere içebilirsin dedi ama ben sadece sabahları 1 kez içsem bile çok rahatlıyordum
Ayy senin için benimde içimden erkek geçmiştiHadi bakalım canım inşallah, sağlıklı olsun bu yıl erkek yılı diyorlar ama benimde içimden benim bebiş için erkek geçiyor
Mutlaka doktoruna sor benim doktorum tamamen ilaç karşıtı o bile yazdıysa seninki de yazar elbetAy inşallah bana da böyle bir guzellik yapar
Ya öyle mi canım, benimde erkek geçiyor gönlümden geçende erkek, sağlıklı olsun tabi önceliğim bu hafta doktor baktı ama cinsiyet daha oluşmamış dedi. Bizim doktor fetal dna san yana çarşamba detayları konuşacağım. O testte cinsiyet çıkıyormuş zaten. Bakalım canım sağlıklı olsunlarda inşallah.Ayy senin için benimde içimden erkek geçmiştierkek annesi oluruz bizde yeterki sağlıkla gelsinler
Evet evet o testte çıktığını bende duymuştum canım inşallah gönlünce olsun bebiş sağlıkla gelsinYa öyle mi canım, benimde erkek geçiyor gönlümden geçende erkek, sağlıklı olsun tabi önceliğim bu hafta doktor baktı ama cinsiyet daha oluşmamış dedi. Bizim doktor fetal dna san yana çarşamba detayları konuşacağım. O testte cinsiyet çıkıyormuş zaten. Bakalım canım sağlıklı olsunlarda inşallah.
Amin inşallah canım şu mide bulantılarımda geçse normal hayata geri dönsem öyle istiyorum ki gerçekten iyice çöktüm. Ne yesem çıkardım bugün canım hiç birsey istemiyorEvet evet o testte çıktığını bende duymuştum canım inşallah gönlünce olsun bebiş sağlıkla gelsin
Bu gidişle inşallah çok zayıflamassın canım benim ya doktorun ne diyor bu durumaAmin inşallah canım şu mide bulantılarımda geçse normal hayata geri dönsem öyle istiyorum ki gerçekten iyice çöktüm. Ne yesem çıkardım bugün canım hiç birsey istemiyorgünlerdir ağlıyorum
Canım zorla Yiyorum ama çıkarmak 10 dakikayı bulmuyor. Doktor 16.haftaya kadar geçer diyor. Çok ilaç verme tarafında olan bir doktor değil. Serum takalım diyor. Bende bekliyorum hemen geçmesiniBu gidişle inşallah çok zayıflamassın canım benim ya doktorun ne diyor bu duruma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?