- 7 Mart 2023
- 325
- 103
- 23
- 27
Canim seninle daha öncede konuşmuştük sanirim umarim hamilesindir. Ama bunu anlamanin tek yolu kan vermek. Bence gidip bi kan vermelisinMerhaba 9 günlük gecikti adet tarihim.SAT 10 temmuzdu. Testlerde hiç pozitif görmedim sizce gebelik olabilir mi
Yok hayır gitmedim sadece kan vermiştimDoktora gittin mi canım?
Canım merhaba, doktorum kese görüldükten sonra kanama yok ise betanın önemli yok demişti, sen keseyi gördükten sonra neden beta bakıldın doktor mu istedi canım ?Kızlar merhaba. Ben şuan tam 7 haftalık hamileyim, pazartesi günü ultrasondan keseyi gördüm doktor haftaya gel bebeği ve kalp atışlarını bı görelim geç döllenme olmuştur dedi. Ocak ayında bir düşük yaptım haliyle korkularım var. Pazar günü beta 7983 çıkmıştı dün tekrar vardım 9137 çıktı neden ikiye katlanmıyor sizce? Sizde de aynı durum mevcut mu? Bana yardımcı olun lütfen
Ben daha kan da vermedim. Beklemeyi düşünüyodum ama yarın kan vericem artık hayırlısıYok hayır gitmedim sadece kan vermiştimiki hafta sonra randevum var ama
Ben özelden verdim kanı, devlet Hastanesi'ne kayıt oldum hastane kan almadı. Sağlık ocağına da kayıt yaptırdım hastane kan almadı diye kan aldılar benden. Kan sonuçları e nabızdan gözükmüyor diye aldı hemşire en son verdiğim kan sonucu çıktı. Sonucu doktora gösterdim neden betana bakıldı gerek yoktu dedi ama yine de içjm rahat etmedi. Kesede daha bebek gözükmediği için acaba gelişemiyor mu diye düşünmeye başladım.Canım merhaba, doktorum kese görüldükten sonra kanama yok ise betanın önemli yok demişti, sen keseyi gördükten sonra neden beta bakıldın doktor mu istedi canım ?
Canım hiç korkma 5 haftadan beri o kanamayı yaşıyorum 8 haftaya kadar geldim evde yatarak geçiyor şuan için, benim kesede kanama alanım vardır hemde kanamam olmuştu Progestan kullanıyorum, korkma geçecek Allahın izniyleKizlar 8 haftalik hamileyim. Ultrasonda girdigimde. hematom varmiş rahimde kanama alanı. Yatisim yapildi tedavi olucam. Duphaston ilac iciyorum. Acaba korkulu bir seymi. Boyle bir seyle karsilsan oldumu. Benim kanamam yok
Hayır hemen öyle düşünme stres yapma, benimde öyle oldu önce görünmedi sonra bir hafta geç döllenme olduğu çıktı, stres şuan bizleri vok etkiliyorBen özelden verdim kanı, devlet Hastanesi'ne kayıt oldum hastane kan almadı. Sağlık ocağına da kayıt yaptırdım hastane kan almadı diye kan aldılar benden. Kan sonuçları e nabızdan gözükmüyor diye aldı hemşire en son verdiğim kan sonucu çıktı. Sonucu doktora gösterdim neden betana bakıldı gerek yoktu dedi ama yine de içjm rahat etmedi. Kesede daha bebek gözükmediği için acaba gelişemiyor mu diye düşünmeye başladım.
Peki senin de betan yavaş mı yükseliyordu? Pazartesi hastaneye gidicem bu durumu söylesem mi doktora? Rabbim sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsinHayır hemen öyle düşünme stres yapma, benimde öyle oldu önce görünmedi sonra bir hafta geç döllenme olduğu çıktı, stres şuan bizleri vok etkiliyor
Beta takibi yapmadım ben hiç, ama kalp atışı 7+1 de görüldü sata göre 8+1 diPeki senin de betan yavaş mı yükseliyordu? Pazartesi hastaneye gidicem bu durumu söylesem mi doktora? Rabbim sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin
Anladım teşekkür ederim yardımcı olduğun içinBeta takibi yapmadım ben hiç, ama kalp atışı 7+1 de görüldü sata göre 8+1 di
Canım merhaba, ne yaptın kontrole gittin mi ?Anladım teşekkür ederim yardımcı olduğun için
Mide bulantınız için ilaç kullanıyor musunuzArkadaşlar nasılsınız, nasıl gidiyor benim mide bulantılarım halen yoğun şekilde devam ediyor. En son kontrole giden var mı ?
10 gün sonra görünürkızlar artış nasıl kese nezman gorurum acaba
tesekkur ederim canım acaba kese ıle bebekde gozukmu kalp atısı duyarmıyım10 gün sonra görünür
Rica ederimmtesekkur ederim canım acaba kese ıle bebekde gozukmu kalp atısı duyarmıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?