Canım ben çok birşey yiyemiyorım mide bulantısı tiksinme peynir ekmek, zeytin salatalık, yoğurtlu makarna falan et asla yiyemiyorum cok tiksindimMerhaba kızlar neler tüketiyorsunuz bu zamanlarda nelere dikkat ediyosunuz
Benim mide bulantim yok ya çok şükürCanım ben çok birşey yiyemiyorım mide bulantısı tiksinme peynir ekmek, zeytin salatalık, yoğurtlu makarna falan et asla yiyemiyorum cok tiksindim
Aman olmasın canım iyi değerlendir hersey ye o zaman, çok güzel vallahiBenim mide bulantim yok ya çok şükür
Aynen canim yiyorumAman olmasın canım iyi değerlendir hersey ye o zaman, çok güzel vallahi
11+6 haftalık :) inşallah duyacaksın canım inşallahAynen canim yiyorumkaç haftaliksin. Benim sat 18 temmuz henüz doktor kontrolüne gitmedim salı günü gideceğim umarim her şey yolundadir keseyi falan görürüm
11+6 haftalık :) inşallah duyacaksın canım inşallah
Fetal dna verdim ben, cuma günüde ense kalınlığına bakılacakİkili tarama yaptıracak mısınız doktorunuz ne zaman çağırdı
Ne zaman verılıyor fetal dna acaba ucretlı mı bır de?Fetal dna verdim ben, cuma günüde ense kalınlığına bakılacak
Evet dolar bazında canım 450 dolar, 10.haftadan sonraNe zaman verılıyor fetal dna acaba ucretlı mı bır de?
Vay bu kadar pahalı oldugunu bilmiyordum ınsallah sonuclar temız çıkar yuzde 99 mu sonuclar sankı oyle okumustumEvet dolar bazında canım 450 dolar, 10.haftadan sonra
Yani öyle diyorlar ama Allah ne derse o olacak tabiki, ikilide yapılabilir istenirseVay bu kadar pahalı oldugunu bilmiyordum ınsallah sonuclar temız çıkar yuzde 99 mu sonuclar sankı oyle okumustum
Ben de fetal düşünüyorum bakalım doktora gidince bir danısayım hayırlısı olsun sızın ıcındeYani öyle diyorlar ama Allah ne derse o olacak tabiki, ikilide yapılabilir istenirse
Sağlıkla kucağına almak nasip olsun canim11+6 haftalık :) inşallah duyacaksın canım inşallah
Kadın doğumdan randevu alabilirsiniz ben öyle yapmıştım gittiğimde önce ultrasonda ense kalınlığını ölçtüler sonra kan verdimKızlar ikili tarama için normal kadın doğumdan mi randevu aliyosunuz perinatolojiden mi? Ve randevuya gittiğiniz gün kan aliyolar mi?
Normalde özel hastanede yapıyorum gebelik takibimi fakat bu testleri sigorta karşılamadığı için devlette yaptıracağım. Hangi bölümden randevu almam gerekiyor, testi hemen yapıyorlar mı, sonuçlar ne kadar sürede çıkıyor bilgi verebilir misiniz
Ya çok teşekkür ederim sağolunKadın doğumdan randevu alabilirsiniz ben öyle yapmıştım gittiğimde önce ultrasonda ense kalınlığını ölçtüler sonra kan verdimsonuçlar bir hafta 10 gün içinde çıkıyor inşallah güzel sonuçlar alırsınız
Bende çok çok teşekkür ederim amin inşallahYa çok teşekkür ederim sağolunsiz de sağlıkla alın kucağınıza inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?