Evet bende 10 gun arayla çok girdim ultrasona. Benimki kuçuk dedi serum filanda aldim. Insallah iyilesirz. Acaba bu hematom neden oluyormusBende var canım 5.haftada kese etrafın kesenin altında var halen geçemedi progestan kullanıyordum bu hafta bir kesti mide bulantılarım çoktu diye, dün şiddetli kaşık ağrılarım olunca yazdım, tekrar başla progestan dedi sabah akşam 200 lük kullanıyorum bende, beni iki haftada bir kontrole çağırıyor çünkü keseye çok yakın kanama alanı diye
Benden sordum neden oluyor diye doktor düşük tehdidi nedenini bizde bilmiyoruz dedi, benim ama kanamamda oldu, bakalım bugün ne diyecek bekliyorum sen şimdi iyi misin peki nasılsın bebiş nasılEvet bende 10 gun arayla çok girdim ultrasona. Benimki kuçuk dedi serum filanda aldim. Insallah iyilesirz. Acaba bu hematom neden oluyormus
ben de kontrole 6+5 de gideceğim. Normal utrasyonla mı duydunuz yoksa alttan mı baktılar.Selamm biz dün kalp artışlarımızı duydukk 6+5 te
Canım ne ne yaptın ? NasılsınKizlarr 4+5 de beta 121 çıkmış bana düşük geldi değer, boş gebelik olmasından korktum ama sizce nasıl.
Canm merhaba maalesef benm dün kanamam başladı ve kimyasal gebelik geçirdimCanım ne ne yaptın ? Nasılsın
Kıyamam olsun üzülme zamanı vardır Allah zamanını bebişin zamanını biliyordur ❤Canm merhaba maalesef benm dün kanamam başladı ve kimyasal gebelik geçirdim
Kuzucmm iki tane çocuğum var bu çok sürpriz olmuştu korunurken.Kıyamam olsun üzülme zamanı vardır Allah zamanını bebişin zamanını biliyordur ❤en kısa zamanda sağlıklı sıhhatli bir bebişin olur
Allah onları bağışlasın o zaman canım, Allah onlara ömür versin, 2 tanede yeter zaten maşallahKuzucmm iki tane çocuğum var bu çok sürpriz olmuştu korunurken.
Bir daha deneyecegimizi sanmıyorum, olsaydı kabulumuzdu.
Allah'ım isteyene nasip etsin
Çok geçmiş olsun canım üzülme inşallah yukarı çıkar çıkmassa da sanırım normal doğum riske giriyor sezeryanle alıyorlar bebeği geçen gün bir doktoru dinlemiştim öyle diyorduKızlar bugün doktora gittim o su gelme olayını sordum akıntı gibi gelmez dedi fazla fazla gelir çamaşır değiştirmeyi gerektirir dedi sorun yokmuş. Bir sorunum varher şey yolunda fakat bebeğin eşi plasenta rahim ağzındaymış yani aşağıdaymış,uyardı ağır iş yapma bol bol dinlen ağır kaldırma vs. Böyle bişey yaşayan var mı ? Kendiliğinden yukarı çıkar belli bir aya gelince dedi ama ya çıkmazsa ? Plasentası aşağıda olan var mı ya kafama çok taktım şuan ya düşer ederse diye ://
İnşallah çıkar yaÇok geçmiş olsun canım üzülme inşallah yukarı çıkar çıkmassa da sanırım normal doğum riske giriyor sezeryanle alıyorlar bebeği geçen gün bir doktoru dinlemiştim öyle diyordubenim bir akrabamda aynı sorun oldu ama gebeliği sağlıklı şekilde devam etti sezeryan doğum yaptı çokta sağlıklı bir bebeği var moralini bozma stres senide bebeğide etkilemesin
Bu sorunu yaşayanların yüzde 90 ı düzelmiş yukarıya çıkmış plesanta canım inşallah seninde öyle olacakİnşallah çıkar yaallah herkese sağlıklı gebelik ve doğum nasip etsin
İnşallah canım benimBu sorunu yaşayanların yüzde 90 ı düzelmiş yukarıya çıkmış plesanta canım inşallah seninde öyle olacakamin amin inşallah
Karından duydukben de kontrole 6+5 de gideceğim. Normal utrasyonla mı duydunuz yoksa alttan mı baktılar.
Kızlar merhaba benim sat 18 temmuz. Sadece iki defa kan verdim 24 Ağustos'ta (233) ve 26 sında (635). 5 Eylül'e randevu aldım o güne kadar beklemeyi tercih ettim o gün keseyi görür müyüm acaba ve kaç haftalık oluyorum ilk gebeliğimKarından duyduk
6+4 günlük hamilesiniz gittiğiniz de 7 haftalık oluyorsunuz kalp atışını bile duyarsınızKızlar merhaba benim sat 18 temmuz. Sadece iki defa kan verdim 24 Ağustos'ta (233) ve 26 sında (635). 5 Eylül'e randevu aldım o güne kadar beklemeyi tercih ettim o gün keseyi görür müyüm acaba ve kaç haftalık oluyorum ilk gebeliğim
Sen daha once dusuk ve ya dogum yaptinmi.Benden sordum neden oluyor diye doktor düşük tehdidi nedenini bizde bilmiyoruz dedi, benim ama kanamamda oldu, bakalım bugün ne diyecek bekliyorum sen şimdi iyi misin peki nasılsın bebiş nasıl
İyisindir tabi canım, herkesin belirtisi belli olmayabilir benim çok Belirtim var, mide bulantısı kusma, koku hassasiyeti çok kötüyümSen daha once dusuk ve ya dogum yaptinmi.
Ben mayis ayi bos gebelik yasadim. Galiba ondan diye dusunuyorum. Bende bu surecte kanama beklemelimiyim dedigimde hayir kendiliginden erir gider dedi doktorum. Benim şükür kanamam olmadi. Hic mide bulanti aserme yoksadece gogus hassasiyeti var o kadar. Iyizdir insallah
Yok canım yapmadım düşükte yapmadımSen daha once dusuk ve ya dogum yaptinmi.
Ben mayis ayi bos gebelik yasadim. Galiba ondan diye dusunuyorum. Bende bu surecte kanama beklemelimiyim dedigimde hayir kendiliginden erir gider dedi doktorum. Benim şükür kanamam olmadi. Hic mide bulanti aserme yoksadece gogus hassasiyeti var o kadar. Iyizdir insallah
Yaa gerçekten mi umarım duyarım çok teşekkür ederim6+4 günlük hamilesiniz gittiğiniz de 7 haftalık oluyorsunuz kalp atışını bile duyarsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?