6+6 haftalık kese var yolk saç var bebek yok

Benim geçen hamileligimde 2 hafta ileriden geliyordu. Yani mesela 7 haftaliksam ultrason 5 haftalik gozukuyordu. Bi düşünün 5 haftalikta bebek gorunur mu. Suanda hamilyim 8 haftalik bunda da 10 gun kadar geriden geliyorum. Hatta benim bu bebegimde 5+1 de kese gorunmemisti. Tekrrdan 6+4 de gittim. Keseyi ve içinde minaccik kalbi atan sey var di. Dinlemek için erken dedi. Yine yarin bobrek agrimdan dolayi ultrasona giricem buyuk ihtimalle insallah kalp atisini dinlerim 🤲 yolk sac varsa ve kanama vs olmuyorsa aldirmayin. 8 haftaya kadar bekle
bende 9 haftalık olmam lazım, ultrasona göre 7.haftaya giricez yarın. Bi.sıkıntj olmuş muydu geriden gelmesi?

Merhaba lütfen yardım edin 6+6 haftalık hamileyim bugün doktora gittiğimde kese var yolk saç var bebek yok kalp atışı yok dendi almamız lazım dediler bu şekilde olup da sonradan bebeği gören ve kalp atışını duyan varmı? Lütfen yardım edinnn.... Birde vajinal mantar olmuşum galiba ne kullanılır bu durumda nolur yardım edin
Bence haftaya tekrar gidin kalp atışı duyabilirsiniz strese girmeyin lütfen hemen

Bende de ilk yolk sac ve kese vardı bebek görünmüyordu hayat vajinal muayene de bile görünmedi bebek ama yolk sac oluşması bebeğin de oluşacağının habercisi demişti doktor 2 hafta bekledik bebek de kalp atışı da vardı şükür inşallah sizde de görünür sabredip beklemek lazım tabi doktorla konuşun ekstra bir durumunuz bekletilmeyecek bir zehirleme varsa orası ayrı hakkınızda hayırlısı olsun
Canım kaçıncı hafta da duydun kalp atışını. Benim kese var yolk var ve en ve kalp atışı yok. Bugün 8 oldum. Çarşamba doktora gideceğim. Bugun baya kasık ağrım var

X