6+5 gebelik yolk yok bebek yok

Umutlu3463

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2017
5
1
86
26
Merhaba arkadaşlar moralim çok bozuk daha önce 2 hamilelik geçirdim bir ay arayla biri düşük diğeri boş gebelik kürtaj oldum 3 yıl hiç hamile kalmadım şuan hamileyim dün doktorum kesenin boş olduğunu söyledi obstetrik usg ye gönderdi ordaki doktorda yüksek ihtimal sağlıksız yinede 1 hafta bekleyelim dedi haftaya pazartesi kontrolüm var kafam allak bullak başına böyle birşey gelen var mı

benim gelmişti yolk kese felan vardı bebek oluşmamıştı.Ama belki siziki geç döllenmedir olamaz mı?

benim gelmişti yolk kese felan vardı bebek oluşmamıştı.Ama belki siziki geç döllenmedir olamaz mı?
Sanmıyorum çünkü ilaç falan kullanmamıştım sadece çatlatma iğnesi vurmuştu doktorum yumurtam kendilinden olmuştu çatlatma iğnesinin günleriyle uyuşuyor kese boyutu

Sanmıyorum çünkü ilaç falan kullanmamıştım sadece çatlatma iğnesi vurmuştu doktorum yumurtam kendilinden olmuştu çatlatma iğnesinin günleriyle uyuşuyor kese boyutu
Anladım bazı insanların 8. Haftada görünüyor herşey .Zor bir durum Allah sabır versin

Benim canım evlendikten 1 yıl sonra hamile kaldım boş gebelik dendi kürtaj oldum şimdi 2 yıl oldu istiyoruz tekrar ama hamile kalamıyorum

Benim canım evlendikten 1 yıl sonra hamile kaldım boş gebelik dendi kürtaj oldum şimdi 2 yıl oldu istiyoruz tekrar ama hamile kalamıyorum
Benimde 3 yıl olmadı ben pcoluyum çalışmaya başladım 10 kilo verdim enfeksiyorum için gitmiştim doktorum yumurtlamama az kaldığını söylemişti şans eseri oldu ama sağlıksız görünüyo oda herşeyin hayırlısı zamanı değilmiş demek ki diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…