Kizlar 6 haftalik gebeyim ne bulanti ne kokuya hassasiyet ne yemeklerden tiksinme , hic bi belirtim yok cok korkuyorum millet burda feryat figsn bulantilardan bahsediyo bende tik yok umarim bi sorun yoktur
Kizlar 6 haftalik gebeyim ne bulanti ne kokuya hassasiyet ne yemeklerden tiksinme , hic bi belirtim yok cok korkuyorum millet burda feryat figsn bulantilardan bahsediyo bende tik yok umarim bi sorun yoktur
Ya bilmiyorum genetik mi acaba annem ve kizkardesimde hamilelik doneminde hic bulanti falan yasamamislar.Ama burda o kadar cok bahsediliyoki bulantidan kendimi kotu hissetmeye basladim.
Vallahi cok sanslisin masallah her anneye nasip olmaz boylesi bi durum haline sükret4 haftalijta baslasi has.doguma gittim catalda inim inim inliyordum ve afedersin halaaa kusuyordum ebeler sonunda igne yaptida oyle surdu hatta kusarken kendimi cok sıktıgim icin bebesim kanalda sıkısti ve acil sezeryana girdim.. İnslh sendede bu sekilde rahat devam eder hayirlisiyla bebisini kucagina alirsin
Daha ne istiyorsunuz mutlu olmaniz lazim herkes ayni belirtileri yasicak diye birsey yok. Ben 3 ayima kadar istifra ettim günde en az iki defa. Mutfaga zaten hic giremedim. Kilo kaybi yasadim 3 ayimdan sonra rahatladim. Benim annemde aksine hic böyle seyler yasamamis
Hic korkmayin. Ben 1 kez bile istifra etmedim bence en mukemmel ozellik gebelikte. Ben de aman aman baslarda belirti yasamamistim. Uykum vardi tabi. Ara ara da rahimde agri o kadar. Simdi dogdu da buyuyor cok sukur. Belirtilere hic takilmayin. Hatta goguslerde siser ama zaman zaman söner. O zaman korkar insanlar gebelik belirtim gitti diye ama o da problem degildir.
Eee ne guzel iste:)o kusma halini yasasaydiniz bi daha olmasin diye neler verirdiniz:)Ben doguma giderken bile 9ay boyunca kustum hergun.İkinci hamileligimde oyle olacak gibi.Her insanin bunyesi farkli oldugu gibi hamileligi de farkli oluyor canim