• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6 +4 haftalık hamileyim, kalp atışı duyulmadı

dogall

Guru
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2011
227
67
318
merhaba,
5 hafta 1 günlükken ilk doktora gittim alttan muayene etti ve kese var bebek yok, gözükmemesi normal 10 gün sonra kalp atışını ve bebeği görücez dedi. 10 gun sonra gittiğimde doktor farklıydı ve 6 hafta 4 günlük ancak sadece keseyi görüyorum dedi 5 hafta sonra bidaha gel dedi. boş gebelik ihtimali varsa 5 hafta beklemem riskli olmaz mı sizce?

5 hafta mı !!! saçmalamış ! sen haftaya tekrar git canım..

ayrıca doktorlar hamile her kadının en az ayda bir kere doktora gitmesini önerirler.. bu 5 hafta neyin kafası anlamadım :KK67:

ben de aynısını düşündüm bunu da söyledim boş gebelk riski var mı dedim var dedi. ama dedi şu an en erken 3 hafta içinde blli olur 3 hafta sonra 5 hafta sonra 2 kez gelmen anlamsız dedi, kadın biraz sinirliydi başından savdı sanırım pazartesi tekrar başka bi yere gideyim en iyisi. teşekkürler cevabın için :)

İyi, doğuma gel dememiş...

5 hafta çok uzun bir süre, 5 gün sonra demek istemiş olabilir mi?

Siz bence 1 hafta-10 gün sonra gidin.

siz şimdi öyle deyince ben de düşündüm acaba 5 gün demek istedi de 5 hafta mı dedi :S

toplamda 5 dakika durmadım yanında sanırım sinirinden hafta gün karıştı neyse her halükarda ben fazla beklemeden gideyim teşekkürler cevaplarınız için :)

Ne zaman gideceksin doktora canım? Umarım görürsün bebişini...

5 gun olabilir mi acaba :) 1 hafta sonra gidin bence tekrar o kadar beklenmez olur mu hic oyle :s Ambargo yok sonucta :)

merhaba,
5 hafta 1 günlükken ilk doktora gittim alttan muayene etti ve kese var bebek yok, gözükmemesi normal 10 gün sonra kalp atışını ve bebeği görücez dedi. 10 gun sonra gittiğimde doktor farklıydı ve 6 hafta 4 günlük ancak sadece keseyi görüyorum dedi 5 hafta sonra bidaha gel dedi. boş gebelik ihtimali varsa 5 hafta beklemem riskli olmaz mı sizce?
bende seninle ayni durumdayim canim benim 7+4 haftalik hala gorunmuyo ama beta hcg tahliliim yuksek tek umodim tahlilin yuksek cikmasi

5 hafta dediğinden çok eminim ama kadın başından savdı orası da kesin o yüzden karıştırmıs olabılır kelimeleri diye düşünüyorum. Açıkçası görünmücek diye bi korkum yok ancak bu haftalarda görülmesi de gerekirdi, sanırım bnm adet düzensizliğim gibi durumlardan dolayı geç gözükcek geç döllenme olabilir aletlerle alakalı olabilir. bebişim varsa ve 8 ay sonra gelcekse her halükarda görülcek inşallah.

yalnız ben kan testi vs. yaptırmadım beta hcg denilen şeyi bilemiyorum, sanırım bu hafta baska bı hastaneye gittiğimde bebek görünmezse yaptırabilirler. Allah'ım hayırlısını versin güzel anneler hepimiz için. haberleri veririm inşallah burdan :)

5 hafta dediğinden çok eminim ama kadın başından savdı orası da kesin o yüzden karıştırmıs olabılır kelimeleri diye düşünüyorum. Açıkçası görünmücek diye bi korkum yok ancak bu haftalarda görülmesi de gerekirdi, sanırım bnm adet düzensizliğim gibi durumlardan dolayı geç gözükcek geç döllenme olabilir aletlerle alakalı olabilir. bebişim varsa ve 8 ay sonra gelcekse her halükarda görülcek inşallah.

yalnız ben kan testi vs. yaptırmadım beta hcg denilen şeyi bilemiyorum, sanırım bu hafta baska bı hastaneye gittiğimde bebek görünmezse yaptırabilirler. Allah'ım hayırlısını versin güzel anneler hepimiz için. haberleri veririm inşallah burdan :)

Bende kan testlerini daha yeni yaptiracagim tam 6 hafta 2 Günlükler kalp atışını dinledik doktorum sonra test dedi ama 3 gün önce duyamamistik benimde adet düzensizliği m var ve attention hesaplarsam daha büyük olmalı doktor geç döllenme olmuş dedi seninde öyledir belki 1 hafta sonra tekrar git

Bende kan testlerini daha yeni yaptiracagim tam 6 hafta 2 Günlükler kalp atışını dinledik doktorum sonra test dedi ama 3 gün önce duyamamistik benimde adet düzensizliği m var ve attention hesaplarsam daha büyük olmalı doktor geç döllenme olmuş dedi seninde öyledir belki 1 hafta sonra tekrar git

aynen dediğin gibi 9 gün geriden geliyoruz. bugün Ankara 19 mayıs hastanesi Baran Hanıma gittim hatta şimdi geldim. Bebişimin kalp atışlarını duyduk eşimle :) 7 hafta art1 1 günlük olmalıyken 6 hafta + 3 günlük gözüktü. bebeğim henüz 5.5 mm yani daha çok minik ve kalp atışları var. ilk bebeğim o kadar şahane bi duygu ki 24 saat mide bulantıları kusma halsizlik keyifsizlik ve ağzıma hıcbı sey alamıyorken artık hepsi güzel, bebeğimize değer. İsteyen herkese versin güzel Allahım. bu kesinlikle bir mucize. İçimde minik bir kalp var :) elhamdülillah.

evet geç döllenme olmuş benim de adet düzensizliğim vardı, 1 hafta erteledği olurdu. geç döllenme dedi doktor. 10-15 gün sonra tekrar gel dedi. yarın aç karnına kan vericem test olucak bi sürü bi şey için. telefon numarasını verdi telden konusucaz sonucları, hıcbı sey yemıyo olmama rağmen 2 haftada inanılmaz sekılde 1 kilo almısım ya da tartılardan bırınde sıkıntı var :)

aynen dediğin gibi 9 gün geriden geliyoruz. bugün Ankara 19 mayıs hastanesi Baran Hanıma gittim hatta şimdi geldim. Bebişimin kalp atışlarını duyduk eşimle :) 7 hafta art1 1 günlük olmalıyken 6 hafta + 3 günlük gözüktü. bebeğim henüz 5.5 mm yani daha çok minik ve kalp atışları var. ilk bebeğim o kadar şahane bi duygu ki 24 saat mide bulantıları kusma halsizlik keyifsizlik ve ağzıma hıcbı sey alamıyorken artık hepsi güzel, bebeğimize değer. İsteyen herkese versin güzel Allahım. bu kesinlikle bir mucize. İçimde minik bir kalp var :) elhamdülillah.
Çok sevindim canım hayırlısı olsun inşallah. Benim de ilk gittiğimde bebeğim bir hafta küçük görünüyordu. 3 hafta sonra tekrar bakıldığında o bir haftalık arayı kapatmış 4 gün fazladan bile büyümüş. Çok hızlı büyüyorlar. Merak etme normalden küçük görünmesi sıkıntı değil.

Çok sevindim canım hayırlısı olsun inşallah. Benim de ilk gittiğimde bebeğim bir hafta küçük görünüyordu. 3 hafta sonra tekrar bakıldığında o bir haftalık arayı kapatmış 4 gün fazladan bile büyümüş. Çok hızlı büyüyorlar. Merak etme normalden küçük görünmesi sıkıntı değil.
hmm bunu bilmiyordum hadi inşallah :)) çok teşekkür ederim canım Allah kucağımıza da almayı nasip etsin minikleri :)

Kesinlikle çok garip bir his bir mucize görünen hiç birşey yok ama atan bir kalp var :KK46:
allahım hayirlisiyla kucağımiza almayı da nasip eder inş :anneadayı:

yukarıda bir arkadaşmın dediği gibi bugün 9+1 haftalık hamileyim ve bebek ultrasonda 9 haftalık gözüktü yanı aradaki farkı kapatmıs miniğim kıpırdıyo kalbi atıyo, ve hatta bugün tüp bebek tedavisi olan eşimin teyzesinin bebeğinin ilk denmeede tuttuğunu da öğrendik, çevremde cooooook hamiş var :) Allah isteyen herkese versın ınsallahh, hayırlı evlat olsunlar vatana

Back