- 19 Aralık 2020
- 699
- 1.853
- 38
-
- Konu Sahibi O_sevincli_ki
Benimde başıma geldi gebeligimi ilk ogrendigim dönem kahverengi lekelenmeler çok korktum doktor progestan verdi onu kullandım ve sürekli dinlendim sonrasında geçtiKızlar selam
6+4 hamileyim, bu sabah kahverengi 2 parmak kadar kan geldi. Özellikle baktım pıhtı yoktu ama normal mi bu?
Hayır bir de bulantılarım da devam ediyor, hem kusuyorum hem bakıyorum kan varmı diye. Öğlen doktora gideceğim.
Bu durumu yaşayan varmı?
Bebeğiniz sağlıklı büyüdü mü acaba?Benimde başıma geldi gebeligimi ilk ogrendigim dönem kahverengi lekelenmeler çok korktum doktor progestan verdi onu kullandım ve sürekli dinlendim sonrasında geçti
Merhaba korkmayın bazı gebeler kanama ile de hamilelik geçirebilir doktor ona göre ilaç yazar sizeKızlar selam
6+4 hamileyim, bu sabah kahverengi 2 parmak kadar kan geldi. Özellikle baktım pıhtı yoktu ama normal mi bu?
Hayır bir de bulantılarım da devam ediyor, hem kusuyorum hem bakıyorum kan varmı diye. Öğlen doktora gideceğim.
Bu durumu yaşayan varmı?
Evet sağlıklı ilerliyo gebeliğim çok şükür 11 haftalığım suan sizde korkmayınBebeğiniz sağlıklı büyüdü mü acaba?
Merhaba korkmayın bazı gebeler kanama ile de hamilelik geçirebilir doktor ona göre ilaç yazar size
Doktorunuz ne dedi acabaKızlar selam
Bu durumu yaşayan varmı?
Ayni gun gittik, 2 doktor bakti hatta. Kramp yoksa, taze kirmizi kan yoksa sorun degil dediler.Doktorunuz ne dedi acaba
Merhaba, 4 hafta 4 günlük hamileyim. Dün tuvalete gittiğimds bir kez bu sabahta bir kez olmak üzere peçeteye sümüksü kahverengi akıntı geldi. İnternette normal yazıyor ama çok korktum. Ne yapmalıyım? Bu şekilde normal mi?Eki Görüntüle 3513817