Merhaba,
Öncelikle bu durumla ilgili çok fazla başlık okudum ama benim kafamı karıştıran bir durum var. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
6+3 gebelikle ilk muayeneme gittim karından keseyi gördü içini net göremedi vajinal baktı kesenin içini de gördü. Hatta ölçüme göre 6+5 gibi dedi ama bu durumda kalp atışı görmem yada duymam gerek malesef yok dedi. Kesin konuşmayalım ama bekleyelim 10 gün sonraya randevu verdi. Zeynep Kamil’de muayene oldum. Bazıları cihazları iyi olmayabilir özele git diyor. Rndevu aldım ama çok ileri bir tarih o da güvendiğim bir doktor başkasına gidip kafamı karıştırmak istemedim. Böyle bir durum yaşayan sonradan kalp atışı duyan var mı? Geç döllenme olsa 6+5 görünmezdi diye düşünüyorum. Aşırı derecede mide yanmam var.
İşte beni üzen kısımda tam olarak burası geri değil ileri ölçtü doktor çok ilgili ve uzmandı yanında pratisyen vardı ona anlatıyordu. Cihazda iyi duruyordu sadece gebe izlem bölümü ve gebe hastanesi olduğu için bilemedim ama biraz zaman geçsin başka doktora gidicem. 7yi bekliyorum en azından.beni devlet hastanesi, özel hastaneden 5 gün geri ölçmüştü. yani cihazların kalitesini siz ordan tahmin edin. bu durumlarda başka doktordan görüş almak daha iyi.
ben bebeği 6+6da kalp atısını görmüstük ama duyamamıştık. sadece doppler ile kan akımı olduğunu görebildi. sonra 7+6da duyduk kalp atısını. yani bekleyin
bence de bekleyin. zaten 8.haftaya kadar bekleniyor bu durumlarda. eğer ağrınız, kanamanız yoksa bekleyin. insallah sağlıklıdırİşte beni üzen kısımda tam olarak burası geri değil ileri ölçtü doktor çok ilgili ve uzmandı yanında pratisyen vardı ona anlatıyordu. Cihazda iyi duruyordu sadece gebe izlem bölümü ve gebe hastanesi olduğu için bilemedim ama biraz zaman geçsin başka doktora gidicem. 7yi bekliyorum en azından.
Ağrım kanamam yok inşaallah çok saolun sizde sağlıkla kucaklayınbence de bekleyin. zaten 8.haftaya kadar bekleniyor bu durumlarda. eğer ağrınız, kanamanız yoksa bekleyin. insallah sağlıklıdır
Öyle olduğunu düşünüyorum bende çok geçmiş olsun sizede dilerim sağlıkla mutlulukla bir evlat kucaklarsınızUmarım duyarsınız ama aynı şeyi yaşayarak 2 gün once kurtaj oldum.Ben 2 hafta kadar bekledim ama maalesef duyamadi.O 10 günü de belki geç döllenmedir diye bekliyorlar.Olmazsa da üzülmeyin.Olanda bir olmayanda bin hayir vardır
7.haftayı bekliyorum başka yere gideceğim çok geçmiş olsun sizede Rabbim hayırlısıyla sağlıkla tez vakitte bir evlat nasip etsinSizi üzmek istemem aynı şeyleri yaşadım maalesef kürtaj oldum inşallah siz kalp atışını duyarsınız bir de neden 10 gün sonra ki imkanınız varsa daha erekn gitmeye çalışın burada 7. Veya 8. Hafta duyanlar olmuş okudum ama doktorlar biliyor duyulmasa bile kalp atışını görmeleri gerekiyor bebek görünüyorsa
Çok teşekkür ederim inşallah sizin sağlıkla ilerler evet 7. Hafta tekrar gidin7.haftayı bekliyorum başka yere gideceğim çok geçmiş olsun sizede Rabbim hayırlısıyla sağlıkla tez vakitte bir evlat nasip etsin
İnşallah canim cumlemizÖyle olduğunu düşünüyorum bende çok geçmiş olsun sizede dilerim sağlıkla mutlulukla bir evlat kucaklarsınız
Son durum nedir merak ettimİnşallah canim cumlemiz