6+3 Kalp atışlarını gördük...

Nursati

12 yıl bekledim seni
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2008
610
4
Kızlar Cumartesi ultrasonum vardı biliyorsunuz. Ultrasonda gerçek bir mucize yaşadım son dakika kalp atışlarını yakaladı alet. :nazar: Ama sesi duyamadık. daha çok küçük. SAT göre 9+1 keseye göre 6+3 keseye göre olan gelişim normal aslında. Ama hoca yinede 3 hafta fark bize göre kritik seyir demek oluyor dedi. Amaaan bebek sağlıklı gelişsinde.
Hayatımın en zor sınavını geçirdim geçen hafta. Dualarınız için MİNNETTARIM... opuyorumnanaktan

Canım cok sevindim bende bol dua inşallah hiçbir şey olamayacak Allahın izniyle.. ınşallah Rabbim tüm hamileleri korusun esirgesin hayırlısıyla saglıkla sıhhatle bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin

cok güsel bişey ben de gecen hafta duydum cok harika bişeydi kalp atışları Allah herkese nasip etsin inşallah sag salim kucagımıza da alırıs

cok sevındım arkadasım allah kucagına aldıgın gunlerı gormeyıde nasıp etsın...

canım benimkide sata göre 2 hafta falan geride.bende perşembe günü duydum kalp atışlarını.çok sevindim bugün tam 8+1 günlük olduk.allah herkese sağ salim bebeğini kucağına almak nasip etsin canım.senin adınada çok sevindim bebek sağlıklı olsunda boşver satı matı.

bende haftasonu gördum kızlar kalp atışını ama ben ses falan dinlemedim.Seside duyabiliyormyuduk ki acaba?gerci ekranda o kalbin oynayışı bile acayip heyecan vericiydi:))
allah herkesin bebişine sağlık versin insallah..

canım ben 10.haftada ılk kez sesını duydum ondan once doktor kalp atısı var normal dıyodu :)

Benim bildiğim 3 boyutlu dopler dedikleri ultrason aletleriyle duyuluyor ilk dönemlerde. Eski tiplerde duyuluyormu bilmiyorum. Genelde dinletiyorlar.

çok sevındım canımmm ALLAHIM SAGLIKLA KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSIN IHSALLAH
BENDE 5+1 DE ÇOK MINIK BIR KESE GORDUM 6+5 DE TEKRAR GIDICEM IHSALLAH BU SEFER BEBEGIMI GORUR VE DUYARIM

ya kızlar bend 6 haftalık gebeyim.geçen hafta gittim doktora karından ultrasonda kese bile görünmedi.çok merak ediyorum ne zaman kalp atışları görünür vajinal ultrasondan.benim daha önceki gebeligim boş gebelikti çok korkuyorum o yüzden aynısı olacak diye

peki bunu ayrı bir aletten mi dinletiyorlar,yoksa o ultrason aletinden mi.Ayrıca bizim sesi duymak istiyorum dememize gerek varmı canım ?

canım ultrasonla bakarken bı tusa basıyo kalp atısı sesını dısarı verıyo. sen soyle bende duyabılırmıyım de eger duyabılcek gıbıysen 1 sanıyelık ısı war zaten bı tusa basıcak :CüvCüv:

hayırlı olsun canım, bak o kadar stres yaptığına değmedi, inşallah sağlıcakla kucağına da alırsın minik meleğini

X